Merhaba arkadaşlar ben üniversitede okudugum için bir laptop almayı düşünüyorum almışken hem iyisinden hem de uygun olsun diyorum yani bir nebi F/P ürünü bu iki ürünü buldum ben Monster diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim sizce hangisini almalıyım?
Not: 0 olarak ve elden almak istiyorum ikinci el ve internetten almak istemiyorum.
Monster ürünü alman mantıklı.(Etrafımdan 4-5 kişiye Abra,Tulpar seriler aldırmıştım, herkes memnun .Alırken 17.inch ekran almanı tavsiye ederim .Ne olarak kullanacağına bağlı olarak. Ürünün özelliklerini özelleştirebilirsin.
Monster ürünü alman mantıklı.(Etrafımdan 4-5 kişiye Abra,Tulpar seriler aldırmıştım, herkes memnun .Alırken 17.inch ekran almanı tavsiye ederim .Ne olarak kullanacağına bağlı olarak. Ürünün özelliklerini özelleştirebilirsin.