Abra A5 V16.1 vs Acer Nitro AN515-42

MyBelaTr

Decapat
Merhaba arkadaşlar ben üniversitede okudugum için bir laptop almayı düşünüyorum almışken hem iyisinden hem de uygun olsun diyorum yani bir nebi F/P ürünü bu iki ürünü buldum ben Monster diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim sizce hangisini almalıyım?
Not: 0 olarak ve elden almak istiyorum ikinci el ve internetten almak istemiyorum.

1. Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

2. Acer Nitro AN515-42 Amd Ryzen 5 2500U 8GB 1TB+128SSD 4GB RX560X 15.6'' W10 NH.Q3REY.004 Notebook Fiyatı ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam Acer için plastiği çok ısınıyor tarzı bir yorum görmüştüm. Monster zaten çoğu yerde ürünlerini kanıtlamış. Monster öneririm.

Monster ürünü alman mantıklı.(Etrafımdan 4-5 kişiye Abra,Tulpar seriler aldırmıştım, herkes memnun .Alırken 17.inch ekran almanı tavsiye ederim .Ne olarak kullanacağına bağlı olarak. Ürünün özelliklerini özelleştirebilirsin.

17.6"ler bütcemi aşıyor Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook unu almaya karar verdim hem fiyatıda uygun ve yanında daha mouse falan daha alcam
onu gelen olarak söylüyorlar zaten ama ben Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook karar kıldım gibi şuan görünen o bide üstüne para koyup ekipman alcagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…