rahatbirkullanıcı Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 265 Çözümler 3 18 Mayıs 2019 #11 Bu modelde çift m2 slotu var yani laptop'un Wİ-fi kartını çıkarman gerekmez. Ancak m2 slot destekleyen adaptör bulmalısın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (videonun linkindeki adaptör gereksiz pahalı daha ucuz versiyonlarını bulmaya çalışıyorum.
Bu modelde çift m2 slotu var yani laptop'un Wİ-fi kartını çıkarman gerekmez. Ancak m2 slot destekleyen adaptör bulmalısın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (videonun linkindeki adaptör gereksiz pahalı daha ucuz versiyonlarını bulmaya çalışıyorum.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 2 Temmuz 2019 #12 Wi-Fi yuvası yerine m2 yuvanız boş ise onu öneririm. Daha verimli oluyor.