GameKing06 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 21 9 Ekim 2020 #1 1 2 saat içerisinde bu laptopu alacağım, sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v16-4/
1 2 saat içerisinde bu laptopu alacağım, sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v16-4/
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 9 Ekim 2020 #2 GameKing06 dedi: 1 2 saat içerisinde bu laptopu alacağım, sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v16-4/ Genişletmek için tıkla... Ön sipariş farkındaysanız 1 ay sonrada gelebilir.
GameKing06 dedi: 1 2 saat içerisinde bu laptopu alacağım, sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v16-4/ Genişletmek için tıkla... Ön sipariş farkındaysanız 1 ay sonrada gelebilir.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 9 Ekim 2020 #3 Normalde kimseye Monster önermem ama bu fiyata başka laptop olmadığı da bariz ortada... Yani kısaca alınır.
Normalde kimseye Monster önermem ama bu fiyata başka laptop olmadığı da bariz ortada... Yani kısaca alınır.
rasgelekullanici35 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #4 Hocam bu cihaz daha dün 6499 TL idi.
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 9 Ekim 2020 #5 Saltopat dedi: Normalde kimseye Monster önermem ama bu fiyata başka laptop olmadığı da bariz ortada... Yani kısaca alınır. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bende aynı fikirdeyim.
Saltopat dedi: Normalde kimseye Monster önermem ama bu fiyata başka laptop olmadığı da bariz ortada... Yani kısaca alınır. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bende aynı fikirdeyim.
GameKing06 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 21 9 Ekim 2020 #6 rasgelekullanici35 dedi: Hocam bu cihaz daha dün 6499 TL idi. Genişletmek için tıkla... aynen hocam sabah 6500 dü bir baktım fiyatı artmış bu yüzden almak istiyorum fiyatı artmadan almak istiyorum yigitsavas dedi: Ön sipariş farkındaysanız 1 ay sonrada gelebilir. Genişletmek için tıkla... 10 gün kargolama süreci var diyo
rasgelekullanici35 dedi: Hocam bu cihaz daha dün 6499 TL idi. Genişletmek için tıkla... aynen hocam sabah 6500 dü bir baktım fiyatı artmış bu yüzden almak istiyorum fiyatı artmadan almak istiyorum yigitsavas dedi: Ön sipariş farkındaysanız 1 ay sonrada gelebilir. Genişletmek için tıkla... 10 gün kargolama süreci var diyo
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 9 Ekim 2020 #7 GameKing06 dedi: Aynen hocam sabah 6500'dü bir baktım fiyatı artmış bu yüzden almak istiyorum fiyatı artmadan almak istiyorum. 10 gün kargolama süreci var diyor. Genişletmek için tıkla... İşte 2 hafta biraz abartmışım sanırım.
GameKing06 dedi: Aynen hocam sabah 6500'dü bir baktım fiyatı artmış bu yüzden almak istiyorum fiyatı artmadan almak istiyorum. 10 gün kargolama süreci var diyor. Genişletmek için tıkla... İşte 2 hafta biraz abartmışım sanırım.
GameKing06 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 21 9 Ekim 2020 #8 yigitsavas dedi: İşte 2 hafta biraz abartmışım sanırım. Genişletmek için tıkla... 2 hafta beklemek sıkıntı değil 1 ay ama uzun eğer vazgeçersek iade konusu nasıl oluyor
yigitsavas dedi: İşte 2 hafta biraz abartmışım sanırım. Genişletmek için tıkla... 2 hafta beklemek sıkıntı değil 1 ay ama uzun eğer vazgeçersek iade konusu nasıl oluyor
Suphelia Hectopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 9 Ekim 2020 #9 Yarında 7.000 TL olur herhalde.... Bence kaçırmayın bu zamanda bilgisayar almak pek iyi değil fakat fiyatına göre daha iyisini zor bulursunuz.
Yarında 7.000 TL olur herhalde.... Bence kaçırmayın bu zamanda bilgisayar almak pek iyi değil fakat fiyatına göre daha iyisini zor bulursunuz.
GameKing06 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 21 9 Ekim 2020 #10 Suphelia dedi: Yarında 7.000 TL olur herhalde.... Bence kaçırmayın bu zamanda bilgisayar almak pek iyi değil fakat fiyatına göre daha iyisini zor bulursunuz. Genişletmek için tıkla... biliyorum bu devirde pc alınmaz diye bekledim durdum dolar 8 tl vurdu daha beklersem heralde 10 tl olcakak türk lirası artık bi işe yaramaz hale geldi
Suphelia dedi: Yarında 7.000 TL olur herhalde.... Bence kaçırmayın bu zamanda bilgisayar almak pek iyi değil fakat fiyatına göre daha iyisini zor bulursunuz. Genişletmek için tıkla... biliyorum bu devirde pc alınmaz diye bekledim durdum dolar 8 tl vurdu daha beklersem heralde 10 tl olcakak türk lirası artık bi işe yaramaz hale geldi