RRavyn Megapat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 471 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #11 Stokta kalmadığı için 9binden alamadığım laptop, bugün 10.200 civarına çıkmış. Çıldırmamak elde değil.
Stokta kalmadığı için 9binden alamadığım laptop, bugün 10.200 civarına çıkmış. Çıldırmamak elde değil.
serhat9911 Yoctopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #12 RRavyn dedi: Stokta kalmadığı için 9binden alamadığım laptop, bugün 10.200 civarına çıkmış. Çıldırmamak elde değil. Genişletmek için tıkla... Bence hiç yanaşma. Bir yıl içinde arıza yaptı, ikinci yıl da anakart arızası nedeniyle çöp oldu.
RRavyn dedi: Stokta kalmadığı için 9binden alamadığım laptop, bugün 10.200 civarına çıkmış. Çıldırmamak elde değil. Genişletmek için tıkla... Bence hiç yanaşma. Bir yıl içinde arıza yaptı, ikinci yıl da anakart arızası nedeniyle çöp oldu.
RRavyn Megapat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 471 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #13 serhat9911 dedi: Bence hiç yanaşma. Bir yıl içinde arıza yaptı, ikinci yıl da anakart arızası nedeniyle çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Aldım, iyi ki de almışım. Hiçbir problem yok, gayet memnunum ben.
serhat9911 dedi: Bence hiç yanaşma. Bir yıl içinde arıza yaptı, ikinci yıl da anakart arızası nedeniyle çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Aldım, iyi ki de almışım. Hiçbir problem yok, gayet memnunum ben.