Abra A5 v16.4 ekran gidip gidip geliyor

kaseix

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç aydır Monster Abra A5 v16.4 serisini kullanıyorum. Videoları yüksek kalite (480+) ile izlerken ekran gidip gidip gelmeye başladı. Çok sık olmuyor ama olduğu zaman sinir bozucu oluyor...
Driver güncellemesi var mı diye bakmak için Intel Support asistanı indirdim ama böyle bir uyarı veriyor;

Bunun için güncellemeden bıraktım.

Oyun oynarken hiç sorun olmuyor NVIDIA GTX devreye giriyor diyedir muhtemelen. Güncelleme yaparsam düzelir mi? (güncelleme için Monster sayfasından driver indirmeyi düşünüyorum. Intel ile riske girmek istemiyorum...)

Veya başka çözüm var mıdır?

Buradan eski konulara bakarken NVIDIA renk ayarlarından falan bahsetmişlerdi ama NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zaman sadece bu seçenekleri görüyorum;

Son düzenleyen: Moderatör:
Durun tahmin edeyim, mor ve pembe şeritler çıkıyor, ekranda titreme oluyor.
Bu cihazın kronik problemi ve muhtemelen chipset veya panelle alakalı bir durum. Aynı sorundan dolayı ben de dün verdim cihazımı. En başta sürücü kaynaklı zannetmiştim ama biraz araştırınca bu konuyla alakalı bayağı şikayet gördüm.

yok sadece kararıp düzeliyor ama hızlı hızlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…