SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #11 Kralmelo dedi: Acer Nitro serisi gayet kaliteli bir seri Monster ile karşılaştırılamaz. Genişletmek için tıkla... Ekranını sevmiyorum
Kralmelo dedi: Acer Nitro serisi gayet kaliteli bir seri Monster ile karşılaştırılamaz. Genişletmek için tıkla... Ekranını sevmiyorum
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 16 Temmuz 2021 #12 marasl1 dedi: Acer ve Monster'ın oyun kaptopları alınmaz. Ucuzdurlar kasaları dandiktir soğutması sıkıntılıdır. Biraz daha ekleyip Dell, MSI, ASUS, HP gibi markalara yönelmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Acer ile Monster'ı bir tutarak saçmaladın Acer Monster'ı katlar.
marasl1 dedi: Acer ve Monster'ın oyun kaptopları alınmaz. Ucuzdurlar kasaları dandiktir soğutması sıkıntılıdır. Biraz daha ekleyip Dell, MSI, ASUS, HP gibi markalara yönelmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Acer ile Monster'ı bir tutarak saçmaladın Acer Monster'ı katlar.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #13 Conficker Belasi dedi: Acer ile Monster'ı bir tutarak saçmaladın Acer Monster'ı katlar. Genişletmek için tıkla... Acer çöptür. Neyini savunuyorsun.
Conficker Belasi dedi: Acer ile Monster'ı bir tutarak saçmaladın Acer Monster'ı katlar. Genişletmek için tıkla... Acer çöptür. Neyini savunuyorsun.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 16 Temmuz 2021 #14 marasl1 dedi: Acer çöptür. Neyini savunuyorsun. Genişletmek için tıkla... Kullandığın TV, monitör onun panelini taşıyor olabilir...
marasl1 dedi: Acer çöptür. Neyini savunuyorsun. Genişletmek için tıkla... Kullandığın TV, monitör onun panelini taşıyor olabilir...
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.495 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #15 realpinkman dedi: Bende bunu öneriyorum, MSI GF65 Thin 10SDR-1273 Gaming Laptop Intel Core i7-10750H 2.60 GHz 15.6" Windows 10 Home 64-bit - Newegg.com vergi durumlarını bilmiyorum. Ben 5 yıl önce kullanmıştım bir sorunu yoktu Genişletmek için tıkla... MSI Thin modellerini önermiyorum. Kasa kalitesi düşük ve soğutması kötü. Onun yerine @DarkReader hocamın attıkları daha iyi.
realpinkman dedi: Bende bunu öneriyorum, MSI GF65 Thin 10SDR-1273 Gaming Laptop Intel Core i7-10750H 2.60 GHz 15.6" Windows 10 Home 64-bit - Newegg.com vergi durumlarını bilmiyorum. Ben 5 yıl önce kullanmıştım bir sorunu yoktu Genişletmek için tıkla... MSI Thin modellerini önermiyorum. Kasa kalitesi düşük ve soğutması kötü. Onun yerine @DarkReader hocamın attıkları daha iyi.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #16 Conficker Belasi dedi: Kullandığın TV, monitör onun panelini taşıyor olabilir... Genişletmek için tıkla... Panel hakkında bir şey demedim dikkat edersen. Benim lafım laptop kasalarına, çok kötüler.
Conficker Belasi dedi: Kullandığın TV, monitör onun panelini taşıyor olabilir... Genişletmek için tıkla... Panel hakkında bir şey demedim dikkat edersen. Benim lafım laptop kasalarına, çok kötüler.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 16 Temmuz 2021 #17 marasl1 dedi: Panel hakkında bir şey demedim dikkat edersen. Benim lafım laptop kasalarına, çok kötüler. Genişletmek için tıkla... O zaman ASUS TUF ve HP Pavillion çoktan elendi size göre. Çünkü daha kötüler.
marasl1 dedi: Panel hakkında bir şey demedim dikkat edersen. Benim lafım laptop kasalarına, çok kötüler. Genişletmek için tıkla... O zaman ASUS TUF ve HP Pavillion çoktan elendi size göre. Çünkü daha kötüler.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 16 Temmuz 2021 #18 marasl1 dedi: Panel hakkında bir şey demedim dikkat edersen. Benim lafım laptop kasalarına, çok kötüler. Genişletmek için tıkla... Kasaları geri döşümlü plastik yerine ABS plastik yapsa sorun olmazdı...
marasl1 dedi: Panel hakkında bir şey demedim dikkat edersen. Benim lafım laptop kasalarına, çok kötüler. Genişletmek için tıkla... Kasaları geri döşümlü plastik yerine ABS plastik yapsa sorun olmazdı...