Abra A5 v16.6.10 15.6 vs MSI modern 15 A5M-022xtr

243934

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba,
İki laptop birbirinden alakasız ama üniversiteye gideceğim için laptop almak istiyorum. Valorant oynuyorum ve günlük işlerimi hallediyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya aynı fiyat bandında 8000 TL altında bir laptop önerir misiniz? Teşekkürler. Ekran Hz daha önemli benim için.

Merhaba,
İki laptop birbirinden alakasız ama üniversiteye gideceğim için laptop almak istiyorum. Valorant oynuyorum ve günlük işlerimi hallediyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya aynı fiyat bandında 8000 TL altında bir laptop önerir misiniz? Teşekkürler. Ekran Hz daha önemli benim için.

İkisi farklı kulvarda ama.

Biri oyun biri Ofis-Ev bilgisayarı.

O attığınız Monster'ın kasası forumda en önerilmeyen kasa olabilir. Ekran Hz'i için bu iyi gibi.

Alan bir kişi fena gömmüş ürünü yorumlarda gördüm de.

Şu anlık alınabilecek en iyi ürünlerden biri, Ryzen modellerinin soğutması başarılı ve fiyatına göre özellikleri gayet iyi.

Bir yandan da mega eylül indirimlerini bekleyesim var acaba bir şey gelir mi diye. Hiç emin olamıyorum pişman olmakta istemiyorum ya. Stok olur mu acaba o zaman aynı fiyattan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı