Abra A5 v16.6.3 16 GB RAM yükseltmesiyle alınır mı?

clydea

Kilopat
Selamlar.

Abra A5 V13 serisinden bir notebooka sahibim. Uzun süredir kullandığım bilgisayardan ve Monster markasından memnunum. Arkadaşıma da fiyat performans açısından güzel bir notebook arıyoruz. Aşağıdaki linkteki bilgisayarı 2x8 GB RAM yükseltmesi yaparak satın almayı düşündük. Modelde herhangi bir kronik sorun var mıdır, emin olamadık. Düşünceleriniz bizim için çok değerli.

Ayrıyeten 2x8 ile 1x16 arasında büyük bir fark olur mu? 99 TL civarına da içindeki mevcut SSD'yi daha yüksek okuma ve yazma hızlı olanıyla değiştirmeyi planlıyoruz.

Daha farklı önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Teşekkürler.

Monster yerine Acer ve Lenovo gibi markalara yönelmek daha mantıklı. Monster da genellikle ölü piksel ve ısınma sorunu ayrıca kötü kasa ve panel kalitesi oluyor.

Monster yerine Acer ve Lenovo gibi markalara yönelmek daha mantıklı. Monster da genellikle ölü piksel ve ısınma sorunu ayrıca kötü kasa ve panel kalitesi oluyor.
Donanımdan feragat edip bahsettiğiniz modellere yönelmek mantıklı mı hocam? Ben kendimde olan modeli aldığım zamanda da çok büyük şikayetler vardı fakat ben bunların hiçbirisini yaşamadım. Teknik servisi de gayet ilgili ve alakalı. Yanlış anlamayın monster savunuculuğu yapmak için değil, fikirlerinizi tam olarak öğrenmek için söylüyorum.

Donanımdan çok feragat etmezsiniz hocam Acer da 8/256 10300H 1650 2021 ekran kartlı 144Hz ekranlı bir modeli 7545TL'ye alıp 256 SSD ve 8 RAM taktırırsanız 8.2K civarlarına gelir. Sadece RAM taktırırsanız 7.9k + 500GB HDD ile 8050TL ya da 8100TL'ye halledebilirsiniz

Teşekkür ederim yorumlar için. Başka yorumu olan arkadaşları da seve seve dinlemek isterim.

Maksimum bütçe nedir? Kullanım amacı ve beklentileri nedir?

Maksimum bütçe nedir? Kullanım amacı ve beklentileri nedir?
Açıkcası bu kadar detaylı düşünülmedi diye biliyorum. 4-5 bin TL'ye kötü bir şey almaktansa içine sinen o fiyat aralığındaki monsterı düşünüyor gibiyiz sanırım. Beklentisi de muhtemelen uzun süre sorun çıkarmaması olacaktır ısınma vb. Zannedersem monsterda karar kıldık gibi bir durum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…