Monster Abra A5 V16.6.3 15.6" Gaming Laptop, Intel i5-10200H işlemcisi, GTX1650Ti ekran kartı ve 512GB SSD depolama alanı ile yeni nesil oyuncuları çağırıyor.
www.monsternotebook.com.tr
Ben bir önceki gün bu linkini paylaştığım laptopu sipariş vermiş bulunmaktayım, sizce iyi mi? YouTube'da kafa karıştırıcı videolar var marka hakkındada, bazıları bir sürü güzel yanlarını sayarken bazıları markayı gömer gibi biraz.
Monster Abra A5 V16.6.3 15.6" Gaming Laptop, Intel i5-10200H işlemcisi, GTX1650Ti ekran kartı ve 512GB SSD depolama alanı ile yeni nesil oyuncuları çağırıyor.
www.monsternotebook.com.tr
Ben bir önceki gün bu linkini paylaştığım laptopu sipariş vermiş bulunmaktayım, sizce iyi mi? YouTube'da kafa karıştırıcı videolar var marka hakkındada, bazıları bir sürü güzel yanlarını sayarken bazıları markayı gömer gibi biraz.
Sıkıntı oranı yüksek, teknik servisi iyi; malzeme kalitesi kötü, içindekiler güçlü. Monster kullanıcısı olarak bunu söyleyebilirim. (Önerim altına fan almanız.)
Alırken büyük kardeşime danışmıştım, ısrar edip durunca işte, aslında aynı fiyata Excalibur G770 vardı ama kardeşim Casper bilgisayarların ilk iki yılı iyi deyip durdu, o kadar dedim ama ikna edemedim bende mecbur onu aldım.
Evet bugün sizlere yeni laptopum Monster Abra v16.6.3 hakkında deneyimlerimi anlatmaya çalışacağım umarım almayı düşünenlere faydam olur :) not: Ben alırken konfigürasyon ile 2x8 GB RAM halini aldım. İlk olarak teknik özelliklere bakalım; Intel comet Lake Core i5-10200H-2, 4GHz Turbo Boost ile...
www.technopat.net
Ben suanlık bir sıkıntısını gormedim ısınmıyor da.
Alırken büyük kardeşime danışmıştım, ısrar edip durunca işte, aslında aynı fiyata Excalibur G770 vardı ama kardeşim Casper bilgisayarların ilk iki yılı iyi deyip durdu, o kadar dedim ama ikna edemedim bende mecbur onu aldım.
Bende 17. Ama insanlarla konuşurken "hocam" diye hitap etmeyi seviyorum, çünkü hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz. Bir nevi birbirimizin hocasıyız yani.