Abra A5 v16.6.3, Valorant FPS değerleri

wuteakasensei

Hectopat
Daha fazla  
Abra A5 laptopumda.
8 GB RAM, 1650 Ti ekran kartı.
i5 10200 işlemci var bu özelliklerle Valorant Full çözünürlük fakat diğer ayarlar düşükken 120 130 bazen 145 FPS alıyorum. Sizce normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abra A5 laptopumda.
8 GB RAM, 1650 Ti ekran kartı.
i5 10200 işlemci var bu özelliklerle Valorant Full çözünürlük fakat diğer ayarlar düşükken 120 130 bazen 145 FPS alıyorum. Sizce normal mi?
Oyun bozuk ve adamlar hala skin derdinde. Kesinlikle para sömürmek değil... bu arada konu dışı olacak ama abra serilerinde işlemci sıcaklıkları çok yüksek oluyor laptopdada sorun olabilir. Ben bile gtx 1070 ti ile maximum 1080 p de 120 FPS alıyorum.

Sıcaklıklar nasıl? Laptopta MUX yok. Çift kanal RAM ile büyük ihtimalle daha iyi olur. Haricî monitöre veya televizyona bağlayıp FPS değerlerini kontrol edebilir misiniz?

Arkadaşlar oyunun size verdiği görüntü kaliteli değil diye, hayvan gibi grafiklere sahip değil diye her zaman yüksek FPS verecek hali yok ki? Riot'un oyun motoru sizin bildiğiniz çoğu oyundan farklı çalışıyor. Adamlar başka oyun motoru kullanıp başkasını zengin edemezler.

Valve'nin motoru da kendi motoru?

Nereye varmaya çalıştınız burada onu anlamadım? Oyunu optimal düzeyde tutmak için grafikleri çizgi film gibi yapılmış. Hud ve menü olabildiğince minimal yapılmış buna rağmen millet 120 FPS alıyorsa bu oyun bozuktur. Nokta. Yok para vermemek için şöyle böyle bunların konuyla da alakası yok.

Sıcaklıklar nasıl? Laptopta MUX yok. Çift kanal RAM ile büyük ihtimalle daha iyi olur. Haricî monitöre veya televizyona bağlayıp FPS değerlerini kontrol edebilir misiniz?
8 ram eklesene artış olur mu
Masaüstü mü senin

Oyunu optimal düzeyde tutmak için çizgi film gibi yapılmasını nerden çıkardınız? Oyun LoL ile aynı grafik altyapısını kullanıyor. HUD ve menünün fps ile bağlantısı ne? Skinlerdeki 3D efektlerin hangi API'den ne veri çektiğine göre bile değişir oyunun göstereceği performans. Siz sadece yüzeysel bakıyorsunuz. Oyun altyapısına veri alışverişini nasıl yapıyor, diyelim adama vurduğunuzda, silah aldığınızda, silahı yere attığınızda bunları sunucuya ne şekilde iletiyor, her oyun reportlar için kaydediliyor bunu client bazlı mı çalıştırıyorlar server bazlı mı bunları bilemeyiz ve bu saydıklarım oyun motorunuza göre çok çok değişkenlik yaratır kullanıcı performansına. Vay bu oyun çizgi film gibi 500 fps versin diyecekseniz ohooo boşuna milyonlarca lira yatırıyorlar oyun sektörüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…