Zeinnn Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Merhaba, Abra A5 v16.6.6 15.6" oyun bilgisayarıBu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Genellikle Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynayacağım. RAM'ı da 2x8 yapacağım. Alınır mı? Link: Abra A5 V16.6.6 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Bilgisayarın linki budur.
Merhaba, Abra A5 v16.6.6 15.6" oyun bilgisayarıBu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Genellikle Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynayacağım. RAM'ı da 2x8 yapacağım. Alınır mı? Link: Abra A5 V16.6.6 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Bilgisayarın linki budur.
Lax Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 Monster almanızı tavsiye etmem. Kalitesiz.
SECBEGENAL Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 108 Çözümler 1 29 Mart 2021 #4 Abra serisi alınmaz. Alinacaksa Tulpar.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 29 Mart 2021 #5 emirdemirci1907 dedi: Monster kötü kalite kullanmayın diyecekler. Genişletmek için tıkla... Çünkü Abra serisi kötü.
emirdemirci1907 dedi: Monster kötü kalite kullanmayın diyecekler. Genişletmek için tıkla... Çünkü Abra serisi kötü.
Lax Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #6 emirdemirci1907 dedi: Sana fikrini soran olmadı. Sadece söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne bu asabiyet? Adam sadece Monster abra alınmaz kalitesiz demiş ve dediği yalan değil doğru.
emirdemirci1907 dedi: Sana fikrini soran olmadı. Sadece söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne bu asabiyet? Adam sadece Monster abra alınmaz kalitesiz demiş ve dediği yalan değil doğru.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 29 Mart 2021 #7 emirdemirci1907 dedi: Sana fikrini soran olmadı. Sadece söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim burası forum. Sana fikrini soran olmadı diyemezsin. Alınacaksan girme. Bende sana kızmadım ki. Gerçeği söyledim. Sana fikrini soran olmadı derken de ayıp yani. O zamansa sana kim fikir sordu?
emirdemirci1907 dedi: Sana fikrini soran olmadı. Sadece söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim burası forum. Sana fikrini soran olmadı diyemezsin. Alınacaksan girme. Bende sana kızmadım ki. Gerçeği söyledim. Sana fikrini soran olmadı derken de ayıp yani. O zamansa sana kim fikir sordu?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 29 Mart 2021 #8 Alınır kardeşim. Alınmaz diyenlere aldırış etme. En iyisi YouTube'dan oyun testlerini izle burada 2-3 kişi tavsiye verir gerisi kavga eder.
Alınır kardeşim. Alınmaz diyenlere aldırış etme. En iyisi YouTube'dan oyun testlerini izle burada 2-3 kişi tavsiye verir gerisi kavga eder.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 29 Mart 2021 #10 stalist dedi: Alınır kardeşim. Alınmaz diyenlere aldırış etme. En iyisi YouTube'dan oyun testlerini izle burada 2-3 kişi tavsiye verir gerisi kavga eder. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yaşayan çok. Foruma Monster yaz, zaten çoğu problem olarak çıkıyor veya alınır mı diye soruluyor. emirdemirci1907 dedi: Sana fikrini soran olmadı diyorum ne var bunda? Monster hayranı değilim. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar kardeşim. Allah akıl fikir versin.
stalist dedi: Alınır kardeşim. Alınmaz diyenlere aldırış etme. En iyisi YouTube'dan oyun testlerini izle burada 2-3 kişi tavsiye verir gerisi kavga eder. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yaşayan çok. Foruma Monster yaz, zaten çoğu problem olarak çıkıyor veya alınır mı diye soruluyor. emirdemirci1907 dedi: Sana fikrini soran olmadı diyorum ne var bunda? Monster hayranı değilim. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar kardeşim. Allah akıl fikir versin.