C CptReeve Femtopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 19 27 Mart 2022 #1 Monster Abra A5 V16.6 kullanıyorum. GTX 1650 Ti GDDR6 ekran kartım var. Image Scaling özelliğini mobil GPU'lar destekliyor diye biliyorum fakat bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Monster Abra A5 V16.6 kullanıyorum. GTX 1650 Ti GDDR6 ekran kartım var. Image Scaling özelliğini mobil GPU'lar destekliyor diye biliyorum fakat bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
SeniYazdım Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.482 Çözümler 10 27 Mart 2022 #2 Desteklemiyor ,mux anahtarı varsa dahili ekran kartını devre dışı bırakıp kullanabilirsin o da sınırlı modelde var. Artı 0 Eksi
Desteklemiyor ,mux anahtarı varsa dahili ekran kartını devre dışı bırakıp kullanabilirsin o da sınırlı modelde var.
KS KS C CptReeve Femtopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 19 29 Mart 2022 #3 SeniYazdım dedi: Desteklemiyor ,mux anahtarı varsa dahili ekran kartını devre dışı bırakıp kullanabilirsin o da sınırlı modelde var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
SeniYazdım dedi: Desteklemiyor ,mux anahtarı varsa dahili ekran kartını devre dışı bırakıp kullanabilirsin o da sınırlı modelde var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
SeniYazdım Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.482 Çözümler 10 29 Mart 2022 #4 CptReeve dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim genel olarak çoğu laptop desteklemiyor bahsettiğim mux anahtarı üst düzey laptoplarda var. Artı 0 Eksi
CptReeve dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim genel olarak çoğu laptop desteklemiyor bahsettiğim mux anahtarı üst düzey laptoplarda var.