Abra A5 v16.7 Depolama ve RAM Yükseltmesi

Rivoxile

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Geçen hafta Abra A5 v16.7 aldım. 8 GB RAM ve 500 GB SSD ile geldi. 8 GB RAM ve 1 TB depolama yükseltmesi yapacağım. Laptoptaki RAM 3200 MHz ve bu RAM'e uygun RAM önerebilir misiniz? Ve bir de 1 TB 7200 RPM HDD önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim bu modelde HDD slotu yok. Sadece M.2. SSD takabilirsiniz. Ama harici bir HDD kullanmak istiyorsanız bu da mümkün;

TOSHIBA CANVIO BASIC 2.5" 2TB USB 3.2 Gen1 + Type-C Hariici Harddisk : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Ben 4-5 aydır bu ürünü kullanıyorum, memnunum. Ama harici HDD kulanacaksanız biraz dikkatli olmanız lazım. Çalışırken hareket etmemesi lazım, üstünün kapalı olmaması lazım (ısınmaması için), bilgisayar çalışırken direkt bilgisayar ile bağlantısını kesmemeniz lazım.

Ram içinde 2 slot var. Sizinki 1x8 mi yoksa 2x4 mü?

Hocam hayirli olsun oncelikle isik sizmasi ölü piksel tetikleme statik elektrik var mı? BIOS surumunuzu paylasir misiniz rica etsem. Bende var da ec surumunuz 8 mi 9 mu BIOS ec.

Hocam başta geçmiş olsun ABRA serisini alarak dünyanın en yanlış hatasını yaptınız diyebilirim. Yani fan sesinden başka bişey duyulmuyor ısınma durumu felan çok sıkıntılı. Kendimde ABRA A5 V18.1 kullanıyorum. Gerçekten ısınma durumu kadar kötü bişey yok...

2 tane M.2 SSD 1 tane de 2.5" HDD slotu var. RAM de 1x8.
Fan sesi gerçekten çok rahatsız ediyor ancak oyun amaçlı kullanmadığım için çok sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ben.
Hocam hayirli olsun oncelikle isik sizmasi ölü piksel tetikleme statik elektrik var mı? BIOS surumunuzu paylasir misiniz rica etsem. Bende var da ec surumunuz 8 mi 9 mu BIOS ec.
Teşekkürler ışık sızması, ölü piksel gibi bir sorun görmedim. BIOS sürümümü bilmiyorum maalesef.

F2 basin gitsin. At goruntusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…