Abra A5 V16.7 ile yayın açılabilir mi?

Eğer o PC'yi özelleştirmeden almayı düşünürseniz RAM sıkıntısı yaşanabilir. Çünkü zaten Valorant için 8 GB anca yetiyor.

İlla Monster olmak zorunda mı? Neden öyle istiyor?

16 GB olacak şekilde yükselteceğim.

Bende A5 18.1 var. Kullanmıştı ve çok memnun kalmıştı. Sanırım ondan Monster istiyor herhalde.

O zaman açılır diye düşünüyorum. Benimki bundan çok daha düşük bir sistem ve ben de yayın açmayı denediğimde biraz sorun olmuştu.

Profesyonel yayınla alakası yok. Sadece yayını yapması için bile OBS ve Twitch panelinin açık olması gerekiyor. Bunlar bile yeterli.
Sanki tek ekranla yapılmıyor bunlar. Açıyorum arkadan OBS'i yayını başlat tuşuna basıyorum bitiyor gidiyor. Chati de tabletten açıyorum. Ek bir ekrana ihtiyacım yok. Zaten ek monitör takarsam da 3. ekrana denk geliyor böylece.

Ek bir ekrana ihtiyacım yok deyip tabletten bakman bayağı iyiymiş.

Ek bir ekrana ihtiyacım yok deyip tabletten bakman bayağı iyiymiş.
Sanırım cümlemi anlamadın. Bilgisayara takılı ek monitöre gerek duymadığımı kastettim. Zaten son cümlemi de o yüzden kurmuştum. Ben kendi deneyimimde gayette yayın yapılabildiğini söylüyorum. Havada kalan bir kısım yok. Siz direk laptop ile yayın yapılmaz demişsiniz. OBS ve Twitch panelinin açık kalması gerektiği gibi argümanlar da neye yeterli oluyor o da ilginç. Twitch boşuna mobil canlı panel'i getirmedi. Çünkü herkes bilgisayara bağlı 2. bir monitör kullanmıyor. Tek monitör yetiyor.

Profesyonel yayıncılara birşey demiyorum. Çok fazla kaynak kullandıklarından dolayı bilgisayara bağlı birden fazla monitör kullanmaları gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…