Abra A5 v16.7 laptopta klavyenin ışıkları nasıl ayarlanır?

Rivoxile

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Monster'ın Control Center yazılımı üzerinden klavyenin renkleri kontrol edilebiliyor ancak sadece tek renk seçebiliyoruz. Nefes alma gibi modları nasıl ayarlayabilirim?

Selamlar. Monster'ın Control Center yazılımı üzerinden klavyenin renkleri kontrol edilebiliyor ancak sadece tek renk seçebiliyoruz. Nefes alma gibi modları nasıl ayarlayabilirim?
Control Center sürümünüz nedir?

Clevonun yaptığı yazılımdan dolayı malesef olmuyor. Control Center 3.0 yazılımı genel olarak bir tık dandirik. Kendim de kullanıyorum ondan biliyorum. Kısaca sadece parlaklık seviyesi ve tek renk seçebiliyoruz.

Programa kod dosyası ekleyebilsek hallolur. Mesela Logitech G300s modelinde de gökkuşağı efekti yok ancak Logitech Gaming Software üzerinden kod dosyası ekleyerek yapabiliyorsunuz. Umarım bir güncellemeyle eklenir.

Programa kod dosyası ekleyebilsek hallolur. Mesela Logitech G300s modelinde de gökkuşağı efekti yok ancak Logitech Gaming Software üzerinden kod dosyası ekleyerek yapabiliyorsunuz. Umarım bir güncellemeyle eklenir.

Hocam bence Clevo için zor iş. (Paramı kazanayım arkasını salla gitsin)Logitech dediğiniz an çoğu kişi firmayı gözü kapalı bilir ve alır kullanır. Programı için de sizin dediğiniz gibi olabilir ama Clevo'nun geliştirdiği Control Center 3.0'dan çok da bir şey beklememek gerek.(Tabi birisi laptop kasa üreticisi diğeri donanım klavye fare yapıyor orası da farklı da)

Teşekkürler hocam. Tek renk kullanacağız artık ne yapalım.

@Rivoxile merhabalar efendim.
Nefes modu gibi en ust duzey modlar Tulpar'ın v21 serisinde var.
TongFang denen kasa tipinde de degiskenlik ozelligi var amma velakin sizin kullandiginiz laptopun yazilim ve kasa ureticisi (Clevo) RGB ayari koymaya usenmis. Cidden berbat bie yazilim Control Center 3.0 ...

Yazılımcı bir arkadaş yaptı sonra satamadığı için programın sunucusunu kapattı.
Geçen hafta tekrar yaptı yaklaşık 20 30 kişiye mi sattı sonra Monster bunu arıyor diyor kimseye satma programı bize ver oda onlarla anlaşıyordu en son Facebook grubunu takip edin.
Eğer PC açılırken nefes alıyor ise açıkken almıyorsa sizin PC'de de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…