Çözüldü Abra A5 v16.7 sürücü yükleyince mikrofon çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrBekirS

Hectopat
RAM
8
SSD veya HDD modeli
WD M.2 500 GB
Ekran kartı
NVİDİA GTX 1650
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz
Arkadaşlar merhaba, elimde Monster Abra A5 V16, 7 var. Sorunum şu;
Şimdi bilgisayara format atıyorum. Sürücüleri yüklemeden mikrofonu deniyorum çalışıyor. Buraya kadar iyi. Sürücüleri güncellediğim de veya Update çalıştığında (yani tekrar Windows güncellemesi veya sürücü güncellemesi) mikrofon tekrar kayıt almamaya başlıyor. Şimdi sağ olsunlar Monster bu konuda çok uğraştı fakat ben servise göndermeyi tercih etmedim. Uzun sürecek gidip gelmesi. Format atıp driver yüklemeden kullanayım diyorum mikrofonu, bu defa da internete bağlanınca otomatik yükleniyor. Veya driveri kaldırıyorum, Realtek'i mikrofon çalışıyor ama bilgisayarı yeniden başlatınca driver yeniden yükleniyor. Bayağı arada kaldım, yardımlarınızı bekliyorum.

Sorun çözülmüştür.
Sorunu da söyleyeyim size. Realtek panelinde giriş ayarları kısmından girişleri bağımsız ayarla gibi bir seçenek var, orayı seçerek çözebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…