Abra A5 v17.1 alınır mı?

Asus ve Msi'dan şaşmayın. Gerekildiği zaman Hp veya Acer'da alınabilir. Ama Monster'ı kesinlikle önermem.

Ben Abra A5 V15.5 kullanıyorum, kasası gayet kaliteli ve ısınma sorunu da yaşamıyorum. Forumdaki Monster düşmanlığını anlayamadım.

V15.5 alıp ertesi gün iade ettim. Malzemesi çok kötü idi ve CS:GO gibi bir oyunda bile 92 derece gördü.

Bende de Abra A5 v16.6.5 var ne ısınma sorunu çektim ne de kasasından yana sıkıntı çektim. Fiyatına göre malzeme kalitesi normal.

Acer Nitro 5 Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şahsen ben bunu alıp 8 GB RAM eklerdim hem bütçeme uygu olur hem de 3050 gibi saçma bir karta para vermezdim.

Hangisi daha iyi?

Hangisi daha iyi?

Arada aşırı fark yok ama ben şahsen Acer tercih ederdim RTX bir ekran akrtı daha uzun ömürlü sadece eksisi 120Hz MSI 144Hz ama zaten 1660 Ti ile birçok oyunu (FPS hariç ) 144FPS de oynayamayacaksın şahsi fikrim Acer olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…