Abra A5 V17.1 oyunda 99 derece

Kaann01

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Monster Notebook Abra A5 V17.1 kullanıyorum hiçbir şey açık değilken GPU 63 CPU 68 derece oyunlara girdiğimde GPU 90 CPU 99 oluyor ekstra laptop soğutucum var (Preo MGF-01) ona rağmen hala böyle internetteki çoğu laptop soğutma taktiklerini de yaptım bir şey değişmedi nasıl laptopumu soğutabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macunu daha kalitelisiyle yenileyin, mesela Arctic MX-4 veya üstüne çıkabilirseniz MX-6. 1,5 yılda bir fan temizliği yapın. Fanın metal kısmının bükülmemiş olmasına dikkat edin. Monster laptop alev alıyor.

Merhaba Monster Notebook Abra A5 V17.1 kullanıyorum hiçbir şey açık değilken GPU 63 CPU 68 derece oyunlara girdiğimde GPU 90 CPU 99 oluyor ekstra laptop soğutucum var (Preo MGF-01) ona rağmen hala böyle internetteki çoğu laptop soğutma taktiklerini de yaptım bir şey değişmedi nasıl laptopumu soğutabilirim?
Yeni mi hocam

Merhaba Monster Notebook Abra A5 v17.1 kullanıyorum hiçbir şey açık değilken GPU 63 CPU 68 derece oyunlara girdiğimde GPU 90 CPU 99 oluyor ekstra laptop soğutucum var (Preo MGF-01) ona rağmen hala böyle internetteki çoğu laptop soğutma taktiklerini de yaptım bir şey değişmedi nasıl laptopumu soğutabilirim?

Termal macun değiştirebilirsiniz. Fakat yine ısınır. Monster laptoplar çok ısınıyor. Keşke başka alsaydınız.

Size tavsiyem servise gönderip içini iyice bir temizlettirin ve termal macunu değişimi yaptırın.Eğer kendim yapabilirim cihazda sorun çıkartmam diyorsanız kendinizde yapabilirsiniz lakin bildiğim kadarıyla Monster bilgisayarların bakımını vs. ücretsiz yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı