Abra A5 v17.2 oyunlarda kasıyor

psikolojik deli

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı alalı 2 ay oldu, driverler güncel, Windows etkinleştirildi, virüs programı var ama oyunlarda kasıyor. Metro Exodus'ta ortalama 30 FPS alıyorum ama 10 FPS'lere kadar düşüyor, akıcı bir şekilde oynayamıyorum. Keza Forza Horizon 4'te de aynı durumu yaşadım. Bilgisayarın linkini bırakıyorum. Isınma olmuyor.

İlk başta söylediğim NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performanslı işlemciyi seçme işleminde muhakkak bir şeyleri yanlış yapmış olmalısınız. Attığınız video kaydından gördüğüm kadarıyla oyun esnasında kullanılan GPU2. Ve MSI Afterburner programında 2.GPU UHD olarak görünüyor. Bir de Genel ayarların hemen yanında olan program ayarları sekmesinden sadece bir uygulama için ayarlama yapın. Bu uygulama da demin videodaki oynadığınız oyun olsun. Bir de böyle deneyin. Adımlar şu şekilde; NVIDIA denetim masası>3D ayarlarının yönetilmesi>Program ayarları sekmesi>Özelleştirilecek olan programı seçin>Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi "Yüksek performanslı grafik işlemci" olarak seçin. Programı kapatmadan önce sağ altta bulunan Uygula butonuna tıklamayı unutmayın.

Hocam bir değişiklik olmuyor maalesef,acaba donanımsal bir problem olabilir mi?Ürünü alalı 1.5-2 ay oldu daha

Hocam bir değişiklik olmuyor maalesef, acaba donanımsal bir problem olabilir mi? Ürünü alalı 1.5-2 ay oldu daha

Yine de her ihtimali değerlendirmek gerekiyor. Bir de statik elektrik kontrolü deneyelim. Bilgisayara bağlı olan tüm kabloları çıkarın ve bilgisayarı kapatın. Güç düğmesine 45 saniye kadar basılı tutun, elinizi çekmeyin. Bu esnada açılacak, kapanacak ve tekrar açılacak veya kapalı kalacaktır. 45 saniyenin sonunda eğer açıldıysa normal açın, açılmadıysa da kendiniz açın bunları yaptıktan sonra ne olur ne olmaz diye GeForce Experience programından sürücüleri kontrol edin ve harici ekran kartınızı kullanarak oyuna giriş yaptığınızdan emin olun. Eğer bu da işe yaramazsa DDU ile sürücüleri kaldırıp, sürücüleri tekrardan kurmayı deneyin. Çözüm önerilerim bu kadar. Statik elektrik kontrolünü bizzat kendim ekran kartım sistemde görünmediğinde uygulamıştım ve işe yaramıştı.

Statik elektrik işe yaramadı diğerini deneyeyim hocam teşekkür ederim yardım ettiğiniz için

MUX özelliği olmadığı için yapıyor dostum. Çözümü ise ya harici monitör takmak ya da biostan değiştirmek o ayarı fakat sanırsam abralarda yok. Benzer sıkıntıları ben de yaşıyorum bazen keşke almasaydım dedirtiyor.

Monitör yazın alacağım da o kadar para verdik böyle kasa kasa mı oynayacağız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…