Bilgisayarı alalı 2 ay oldu, driverler güncel, Windows etkinleştirildi, virüs programı var ama oyunlarda kasıyor. Metro Exodus'ta ortalama 30 FPS alıyorum ama 10 FPS'lere kadar düşüyor, akıcı bir şekilde oynayamıyorum. Keza Forza Horizon 4'te de aynı durumu yaşadım. Bilgisayarın linkini bırakıyorum. Isınma olmuyor.
Aynı bios bende de var maalesef olmuyor. Üst seviye laptoplarda değiştirebiliyorsun. İntel grafik kartını devre dışı bırakabiliyorsun ama bizde olmuyor maalesef bayağı bir araştırdım.
Bu PC markası ile alakalı bir şey mi yani, Monster'ın kötü olduğunu söylüyorlardı ama ısınmasından dolayı şikayetçi çoğu kişi, bende ısınma sorunu yok hatta beklediğimden daha soğuk.
Bu PC markası ile alakalı bir şey mi yani, Monster'ın kötü olduğunu söylüyorlardı ama ısınmasından dolayı şikayetçi çoğu kişi, bende ısınma sorunu yok hatta beklediğimden daha soğuk.
Benimki de soğuk ve monster abra A5 v16.6 kullanıyorum. Fps sorunlarım ve düşük ekran kartı kullanımı var çok sıkıntı.
Throttlestop ile biraz azaltabiliyorsun bu olayları.
Benimki de soğuk ve Monster Abra A5 v16.6 kullanıyorum. FPS sorunlarım ve düşük ekran kartı kullanımı var çok sıkıntı.
ThrottleStop ile biraz azaltabiliyorsun bu olayları.