Abra A5 v17.2 Valorant'ta 60-80 FPS veriyor

Lewins

Centipat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v17.2 bilgisayarımın ekran kartı bir iyi bir kötü performans veriyor örneğin;
Kötü performansta.
Valorant yüksek grafik 60 80 FPS arası.
Roblox 20 FPS (şaka gibi)
Deceit oyununda da 20 FPS.
İyi performansta.
Valorant yüksek grafik 200 300 FPS.
Roblox 160FPS.
Deceit sabit 60FPS.

Birkaç gündür böyle bilgisayarımın bakımları yeni yapıldı ve 8 GB RAM de eklettim ama bu sorun hala böyle 2 kere format attım bütün sürücüleri kurdum. Anlamadım gitti bu arada Monster pişmanlıktır.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim ve artı olarak da ASUS monitör kullanıyorum.
Bilgisayarımın özellikleri:
  • Intel® Tiger Lake core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB l3; 8GT/s; 2.7GHz > 4.5GHz; 45W; 10nm superfin.
  • NVIDIA RTX 3050 Ti Max-performance 4 GB GDDR6 128-BIT DX12.
  • 15, 6" FHD 1920x1080 144Hz ahva mat LED ekran.
  • 16 GB RAM.
  • 512 GB Samsung PM9B1 M.2 SSD PCI-e 4.0 X4.

Servise verdim 2 gün aradan sonra parçalarda problem olmadığını format atmamı sölediler ama sorun varken 2 kere format attım düzelmedi.

İşlemci sıcaklığı ne alemde? Havalar ısındığından işlemci sıcaklığı oyunlarda anormal yükselebilir. Buna bağlı olarak frekans düşürüyor olabilir.

İşlemci sıcaklığı ne alemde? Havalar ısındığından işlemci sıcaklığı oyunlarda anormal yükselebilir. Buna bağlı olarak frekans düşürüyor olabilir.

Hocam işlemci 90 96 derece arası ama 3 yıldır kullanıyorum cihazı hiç böyle bir sorun yapmamıştı ilk defa bu ay başladı

Ayrıyeten her sürücüyü tek tek güncelledim ara sıra sorun kendiliğinden düzeliyor ama tekrar başlıyor kısa süre sonra

Hocam işlemci 90 96 derece arası ama 3 yıldır kullanıyorum cihazı hiç böyle bir sorun yapmamıştı ilk defa bu ay başladı
Sıcaklıklar biraz yüksek. MSI Afterburner'dan oyundayken işlemci frekansına bir bakın ani düşmeler oluyorsa sıcaklıktan dolayıdır. Eğer dediğim gibi değilse bir fikrim yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…