Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 14 Eylül 2021 #11 guzelmiskardesimal dedi: Çok güzel bilgisayarmış kardeşim. Almalısın. Kesinlikle al. Ürünler bal almayan mal. İyi forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Akşam akşam güldürdün. Son düzenleme: 14 Eylül 2021
guzelmiskardesimal dedi: Çok güzel bilgisayarmış kardeşim. Almalısın. Kesinlikle al. Ürünler bal almayan mal. İyi forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Akşam akşam güldürdün.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 906 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #12 guzelmiskardesimal dedi: Çok güzel bilgisayarmış kardeşim. Almalısın. Kesinlikle al. Ürünler bal almayan mal. İyi forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Çocuğun 12K tl'sini çöp mü etmek istiyorsun?
guzelmiskardesimal dedi: Çok güzel bilgisayarmış kardeşim. Almalısın. Kesinlikle al. Ürünler bal almayan mal. İyi forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Çocuğun 12K tl'sini çöp mü etmek istiyorsun?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.195 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #13 Game Garaj Tracerxl 7tn-02 I7-10750h 16gb 512gb Ssd Rtx3060 17.3" Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL arkadaşın attığı ve bu iyi.
Game Garaj Tracerxl 7tn-02 I7-10750h 16gb 512gb Ssd Rtx3060 17.3" Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL arkadaşın attığı ve bu iyi.
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #14 Average Turko dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence çok iyi model. Genişletmek için tıkla... Şu fanboy luğu bırakıp arkadaşa gerçekleri söylesen diyorum
Average Turko dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence çok iyi model. Genişletmek için tıkla... Şu fanboy luğu bırakıp arkadaşa gerçekleri söylesen diyorum
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.195 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #15 Furkan_R4KT dedi: Şu fanboy luğu bırakıp arkadaşa gerçekleri söylesen diyorum Genişletmek için tıkla... ROG'un sorunu nedir?
Furkan_R4KT dedi: Şu fanboy luğu bırakıp arkadaşa gerçekleri söylesen diyorum Genişletmek için tıkla... ROG'un sorunu nedir?
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 14 Eylül 2021 #16 Furkan_R4KT dedi: Şu fanboy luğu bırakıp arkadaşa gerçekleri söylesen diyorum Genişletmek için tıkla... Pardon fakat arkadaşın önerisi üzerine baktım. Zaten intel istemiyor. Gerçek dediğin şeyi söyleseydin iyi olurdu.
Furkan_R4KT dedi: Şu fanboy luğu bırakıp arkadaşa gerçekleri söylesen diyorum Genişletmek için tıkla... Pardon fakat arkadaşın önerisi üzerine baktım. Zaten intel istemiyor. Gerçek dediğin şeyi söyleseydin iyi olurdu.
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #17 SEMIKAANCAKIR dedi: ROG'un sorunu nedir? Genişletmek için tıkla... Yok ben ROG'u suçlamıyorum ama ikide bir ROG'u öven biri sadece fanboy olur Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2021
SEMIKAANCAKIR dedi: ROG'un sorunu nedir? Genişletmek için tıkla... Yok ben ROG'u suçlamıyorum ama ikide bir ROG'u öven biri sadece fanboy olur
Enver Arda Uysal Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #18 Average Turko dedi: Pardon fakat arkadaşın önerisi üzerine baktım. Zaten Intel istemiyor. Gerçeği söyleyerek mesaj atsaydın iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Intel istiyorum ben ama kaç kez yazdım. ((( Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2021
Average Turko dedi: Pardon fakat arkadaşın önerisi üzerine baktım. Zaten Intel istemiyor. Gerçeği söyleyerek mesaj atsaydın iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Intel istiyorum ben ama kaç kez yazdım. (((
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.195 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #19 Enver Arda Uysal dedi: Intel istiyorum ben ama kaç kez yazdım. ((( Genişletmek için tıkla... Attığım GameGaraj iyi.
Enver Arda Uysal dedi: Intel istiyorum ben ama kaç kez yazdım. ((( Genişletmek için tıkla... Attığım GameGaraj iyi.
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 14 Eylül 2021 #20 Enver Arda Uysal dedi: Intel istiyorum ben ama kaç kez yazdım. ((( Genişletmek için tıkla... Eski konundan geldiğim için baştaki mesaja bakmadım.
Enver Arda Uysal dedi: Intel istiyorum ben ama kaç kez yazdım. ((( Genişletmek için tıkla... Eski konundan geldiğim için baştaki mesaja bakmadım.