Abra A5 v17.3.4 laptop nasıldır?

Brk1453

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu PC'yi alacağım da sizce iyi mi, yeni nesil oyunları açar mı?

Clevo kasalı laptop. Aşırı ısınır başınız ağrır. Başka model laptoplara bakmanızı öneririm.
(Eski Monster Abra kullanıcısı)

Hocam bence Monster'dan uzak dur. Çevremde ben dahil kim aldıysa ya iade etti ya da çok pişman bir şekilde kullanıyor. Asus, HP, MSI vs. başka bir marka seçmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Bütçe verirseniz yardımcı olabiliriz.

Eğer yok ben yine de Monster diyorsanız attığınız cihaz hem Clevo kasa hem de neredeyse 3 senelik bir işlemci kullanıyor ayrıca ekran kartı da 4GB. Şimdiki nesil oyunları açabilir zorla ama önümüzdeki oyunları açmama ihtimali yüksek. Benim laptobumda RX6700S var 8GB vramli şu anda denediğim tüm yeni nesil oyunlar 1080p Ultrada 6GB vram altına düşmüyor.

Eyvallah kanki 30k ya kadar bütçem var.

Berbat, bütçe ne?

30k kanki.

Kanka yardımıcı olursanız çok sevinirim çok anlamıyorum PC'lerden 30k ve altı bütçem var.

Son düzenleme:
Eski bir Tulpar kullanıcısı olarak Monster önermem. HP ASUS Lenovo MSI alabilirsiniz. Biraz bütçeyi zorlayıp 4060'lı bir sistem alırsanız işinizi görür. Dün HP de çok güzel bir model vardı millet bayağı alınca bugün 5K zam yaptılar. Böyle fırsat bilgisayarları arada piyasaya düşüyor onları yakalayabilirsiniz.

Eyvallah kanki varsa link atarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…