Abra A5 v17.3 laptopta FIFA 23 optimizasyon sorunu

Dargo

Hectopat
Daha fazla  
FIFA 23'ü siparişe açıldıktan yaklaşık 2 hafta sonra PC'ye aldım ve şu anda 317 saatim var. Fakat kaç aydır bir optimizasyon sorunu yaşıyorum. Düşük FPS, maç içi takılmalar, internetim iyi olmasına ve Ethernet ile bağlanmama rağmen ping problemi, sahne geçişlerinde donma vesaire bir sürü sorun yaşıyorum. EA sitesinde atmadığım feedback kalmadı. Hatta Twitter'dan bile desteğe yazdım fakat dönüş yapmadılar. 2023'e girdik ve kasım'dan beri oyuna güncelleme gelmedi. Sizce bu sorun yakın zamanda düzelir mi?

Model: Abra A5 v17.3
Ekran kartı: NVIDIA RTX3050 Ti.
İşlemci: Intel® Tiger Lake core™ i7-11800H
SSD: 500 GB Crucial P2 SSD.
RAM: 16 GB.

Sorununun donanımsal olduğunu düşünmüyorum, oyun ile ilgili problem olma ihtimali daha olası. Sanki bir kaç yerde daha okumuştum Fifa 23 ile buna benzer sorun yaşayanları.

Sorununun donanımsal olduğunu düşünmüyorum, oyun ile ilgili problem olma ihtimali daha olası. Sanki bir kaç yerde daha okumuştum Fifa 23 ile buna benzer sorun yaşayanları.
Hocam sorun bilgisayardaki optimizasyon. İsyan ettiğim kısım EA'in sorumsuzluğu. Adamlar her hafta ultimate team moduna yeni kartlar ekliyorlar fakat teknik konusunda düzeltme yapmıyorlar. En son kasımda ya da aralıkta güncelleme geldi oyuna ama değişen bir şey yok. Playstation kısmında bi optimizasyon sıkıntısı yok diye biliyorum. Almayı düşünen var ise şu anlık güncelleme ile düzetirlerse eğer düzeltilene kadar oyunu bilgisayara almamanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…