Alınmaz çöp.Sizce bu laptop alınır mı? Önerir misiniz? Sohbete açığım.
Clevo kasa, alınmaz. Bütçeniz nedir?
Bence alınmaz bizde de A5 model bir laptop vardı fakat aşırı ısınıyordu hatta arkadaşımla FIFA oynarken teli yanına koymuştum bir daha da açılmamıştı telefonu elimde tutamıyordum o derece. Üstelik aşırı ses çıkarma gibi bir problemide var HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bence bu daha mantıklı üstelik daha yeni bir teknolojiye sahip ve üstelik daha güçlü ve fiyatı daha iyi.
Yukarıda atilan Victus'a bütçe zorlayın.25 27 civarı dostum.
Evet bu da aklımda sadece fiyatı düşük olunca bir sorayım dedim.
Alınmaz çöp.
Daha iyisini bulamazsın, amazon prime ile alacaksın Amazon.com.trÖneriniz var mı peki laptop lazım üniversiteye gitmeden almam lazım.
Daha iyisini bulamazsın Amazon.com.tr
3060 ile 3070 ti arasında çok aşırı fark var. Zorlarsan iyi olur senin adına. Hp victus rtx 4060 da tercih edebilirsin HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeBir tık aşar gibi ya zorlamam lazım bakalım HP Victus nasıldır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.