Ben HP'yi tercih ederdim. Monster'ın işlemcisi bir tık daha güçlü ama düşük tdp'li işlemcilerini, kolay silinen tuş takımlarını ve kronik sorunlu kasalarını biliyoruz.
Ben HP'yi tercih ederdim. Monster'ın işlemcisi bir tık daha güçlü ama düşük tdp'li işlemcilerini, kolay silinen tuş takımlarını ve kronik sorunlu kasalarını biliyoruz.
Linkteki cihaz ile aynı kasaya sahibim. Bendeki işlemci I7 10750H genelde 85-90 arası çalışıyor. Ekran kartı ise ortalama 70 derece. Ama altını çizmek isterim ki cpu frekansı monster gibi değil. Daha yüksek güçte çalıştırıyorsun. Geçen yılki abralarda 3.5Ghz'de çalışan i5'ler vardı sen düşün.
Linkteki cihaz ile aynı kasaya sahibim. Bendeki işlemci I7 10750H genelde 85-90 arası çalışıyor. Ekran kartı ise ortalama 70 derece. Ama altını çizmek isterim ki cpu frekansı monster gibi değil. Daha yüksek güçte çalıştırıyorsun. Geçen yılki abralarda 3.5Ghz'de çalışan i5'ler vardı sen düşün.
Linkteki cihaz ile aynı kasaya sahibim. Bendeki işlemci i7 10750H genelde 85-90 arası çalışıyor. Ekran kartı ise ortalama 70 derece. Ama altını çizmek isterim ki CPU frekansı Monster gibi değil. Daha yüksek güçte çalıştırıyorsun. Geçen yılki Abra'larda 3.5GHz'de çalışan i5'ler vardı sen düşün.
Genel olarak memnunum. Benim için tek sorunu fan hızlarının otomatik olarak ayarlanması. Keşke onu ayarlayabileceğimiz Omen Center benzeri bir uygulamamız olsaydı.
Bence artık 1650-1650Ti yerine 3050 bakmaya başlayın. Nvidia, RTX serisi çıktığından beri GTX serisine nerede ise hiçbir yenilik getirmedi. Ses konusundan yapay zekaya kadar tüm gelişmiş özellikler RTX serisinde mevcut. O yüzden yeni bir cihaz alınacaksa kesinlikle 3050 ya da daha iyi bir karta sahip olmalı.