Abra A5 v17.5 vs HP Pavilion 15-DK2009NT

Noragamici

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar artık alım aşamasındayım ikisinden birini alacağım daha konu açmayacağım.
Abra A5 V17.1 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook (16 GB RAM olacak)
Monster çoğu yerde önermiyorlardı. HP'nin de ısınma sorunları varmış sanırım. Hangisini tercih etmeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben HP'yi tercih ederdim. Monster'ın işlemcisi bir tık daha güçlü ama düşük tdp'li işlemcilerini, kolay silinen tuş takımlarını ve kronik sorunlu kasalarını biliyoruz.
hp alıcak gibiyim ama ısınma sorunlarını gördüm bazı yerlerde bu beni korkuttu açıkçası ısınma konusu hakkında bilginiz var mı

hp alıcak gibiyim ama ısınma sorunlarını gördüm bazı yerlerde bu beni korkuttu açıkçası ısınma konusu hakkında bilginiz var mı
Linkteki cihaz ile aynı kasaya sahibim. Bendeki işlemci I7 10750H genelde 85-90 arası çalışıyor. Ekran kartı ise ortalama 70 derece. Ama altını çizmek isterim ki cpu frekansı monster gibi değil. Daha yüksek güçte çalıştırıyorsun. Geçen yılki abralarda 3.5Ghz'de çalışan i5'ler vardı sen düşün.

cihazdan memnunmusun genel olarak biraz önce sipariş ettim

Sence bu alınır mı peki iyi midir? Soru içinde soru gibi oldu biraz ama

cihazdan memnunmusun genel olarak biraz önce sipariş ettim
Genel olarak memnunum. Benim için tek sorunu fan hızlarının otomatik olarak ayarlanması. Keşke onu ayarlayabileceğimiz Omen Center benzeri bir uygulamamız olsaydı.
Bence artık 1650-1650Ti yerine 3050 bakmaya başlayın. Nvidia, RTX serisi çıktığından beri GTX serisine nerede ise hiçbir yenilik getirmedi. Ses konusundan yapay zekaya kadar tüm gelişmiş özellikler RTX serisinde mevcut. O yüzden yeni bir cihaz alınacaksa kesinlikle 3050 ya da daha iyi bir karta sahip olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…