Berkay356228 Femtopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Merhaba, alanım biraz yetersiz kaldığı için bir SSD ya da HDD almak istiyorum. Ama bu konuda neredeyse hiçbir fikrim yok, öncelikle; SSD ve HDD arasindaki fark nedir acaba ve hangisinden taktirmayi tavsiye edersiniz? Cihazımın modeli: Monster Notebook Abra A5 v18.2.3 Bir de önereceğiniz HDD veya SSD'leri nerede taktırabilirim? Ayrıca müşteri hizmetlerini aradım ve sanırım bir SSD slotu ve HDD slotu da var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023
Merhaba, alanım biraz yetersiz kaldığı için bir SSD ya da HDD almak istiyorum. Ama bu konuda neredeyse hiçbir fikrim yok, öncelikle; SSD ve HDD arasindaki fark nedir acaba ve hangisinden taktirmayi tavsiye edersiniz? Cihazımın modeli: Monster Notebook Abra A5 v18.2.3 Bir de önereceğiniz HDD veya SSD'leri nerede taktırabilirim? Ayrıca müşteri hizmetlerini aradım ve sanırım bir SSD slotu ve HDD slotu da var.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.404 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 28 Haziran 2023 #2 Bildiğim kadarıyla o cihazda sadece M2 SSD girişi var 2 tane. Yanlışım varsa düzeltin ama o cihaza HDD takılacağını sanmıyorum. Ayrıca bu M2 SSD işini görür.
Bildiğim kadarıyla o cihazda sadece M2 SSD girişi var 2 tane. Yanlışım varsa düzeltin ama o cihaza HDD takılacağını sanmıyorum. Ayrıca bu M2 SSD işini görür.
Berkay356228 Femtopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 Bu sabah aradım müşteri hizmetlerini ve HDD içinde boş bir slot olduğunu söylediler. Ayrıca yazmayı unutmuşum ama 500 GB civarı bir şey arıyorum.
Bu sabah aradım müşteri hizmetlerini ve HDD içinde boş bir slot olduğunu söylediler. Ayrıca yazmayı unutmuşum ama 500 GB civarı bir şey arıyorum.