Abra A5 v18.2 mavi ekran hatası

Cüneyd Öncel

Kilopat
Daha fazla  
Hata kodu olan fotoğrafı aşağıya koydum. Minidump : Yeni klasör - Google Drive (Umarım doğru olmuştur.)
Laptopu dün kullanmaya başladım. Windows 10 kurdum sürüceleri güncelledim sonra kasayı açıp bir adet RAM taktım. Kasayı açmaya çalışma işlemimden sonra açılırken sorun yaşamaya başladım. Uyku modunda açılıyordu veya açılmıyordu. Geç açılma gibi sorunlar hâlâ devam ediyor. Mavi ekranı sistem açılırken verdi.
Durdurma kodu okunmuyor olabilir. WIN32K_POWER_WATCHDOG_TIMEOUT
Aynı mavi ekranı tekrar aldım. Bilgisayarın açma tuşuna basınca Monster logolu ekran geliyor sonra siyah ekranda kalıyor. Tuştan kapatıp tekrar açtığım zaman açabiliyorum. Bazen tek seferde açılıyor. Yeni minidump : yeni minidump - Google Drive
Winrar hata verdiği için rar haline getiremedim.

Dosya Ekleri

• 4c1e7f22-a9a3-4b38-8160-62876d1ff762.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükleyin.

Deneyip geri dönüş yapacağım teşekkür ederim.
Deneyip geri dönüş yapacağım teşekkür ederim.
Denedim en başta çözüldü sorun. Şimdi tekrar mavi ekran aldım. minidump - Google Drive Yeni dosyam buyrun.
Düzenleme :
İlk baştaki hata kodu ile yine mavi ekran alıyorum bu sefer laptopu açmak iyice zorlaştı. Monster ekranından sonra klavye ve ekran sönüyor. Güç tuşuna basılı tutup aç kapa yaparak açıyorum ve bu sefer açılırken otomatik onarım ekranı geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…