Abra A5 V19 2.5 mi, Nitro-5-AN515-58 mi?

@Blackfenix Böyle teori üğretmeye gerek yok. Açın Afterburner'ı, oyun içinde izleyin değerleri. Göreceksiniz, zamanla artmıyor.

Bu teori değil gerçek bundan 1 ay önce kardeşime RTX 4050'li HP Victus aldık eski bilgisayarı ise GTX 1050'li Acer'dı Victus'u test etme şansım olamamıştı ancak kendi bilgisayarım olan RTX 3050'yi her türlü Afterburner testinde test ettim F1 22 de yarım saat sonra (not: Soğutucu ve soğutucusuz ile maksimum 3 derece fark etti) 90 dereceye çıktı

Anlamıyorsunuz. 10. Dakika ile 30. Dakika arası fark yok işte. Onu anlatmaya çalışıyorum.

Ben de övmemişim fark ettiysen. İyi kötü yardımcı oluyorlar demişim. Nitekim cihazda bir kusur varsa ilgileniyorlar da. Kaldı ki ilk 6 ay arızalanan bir ürün koşulsuz şartsız iade alınmalı satıcı tarafından. Tüketici sorunlu cihaz tamir ettirmeyi seçiyorsa yapacak bir şey yok. Markanın cihazları sorun çıkartıyor diyecek olursan ben de aksi bir şey söylememişim.

Çip dediğin şey döküm tava değil küçücük bir şey. Isınması zaman alacak bir şey de değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…