AhmetArdaY Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Öncelikle merhaba, ben Monster Abra A5 v19.4 kullanıyorum yeni bir monitör aldım ama DisplayPort gönderiyorlar acaba Type-C to DisplayPort'tan 144 Hz görüntü alabilir miyim? Aldığım monitör ve kullandığım bilgisayarın linkini bırakıyorum. https://www.hepsiburada.com/lg-27gl63t-b-apd-27-ultragear-1ms-mbr-144-hz-hdr-10-g-sync-pivot-oyuncu-monitoru-siyah-p-HBCV00001GBYBG?magaza=V%C4%B0P%20SHOWROOM&url_src=and-product-detail Abra A5 V19.4 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook www.monsternotebook.eu Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Öncelikle merhaba, ben Monster Abra A5 v19.4 kullanıyorum yeni bir monitör aldım ama DisplayPort gönderiyorlar acaba Type-C to DisplayPort'tan 144 Hz görüntü alabilir miyim? Aldığım monitör ve kullandığım bilgisayarın linkini bırakıyorum. https://www.hepsiburada.com/lg-27gl63t-b-apd-27-ultragear-1ms-mbr-144-hz-hdr-10-g-sync-pivot-oyuncu-monitoru-siyah-p-HBCV00001GBYBG?magaza=V%C4%B0P%20SHOWROOM&url_src=and-product-detail Abra A5 V19.4 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook www.monsternotebook.eu
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 18 Temmuz 2023 #2 Hocam tulpar model kullanan abimde desteklenmediği yazıyordu sitesinde, monitör eve gelince Type-C kablosunu taktığında çalışmıştı, belki çalışabilir.
Hocam tulpar model kullanan abimde desteklenmediği yazıyordu sitesinde, monitör eve gelince Type-C kablosunu taktığında çalışmıştı, belki çalışabilir.
AhmetArdaY Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 LittleWarlock_1 dedi: Hocam Tulpar model kullanan abimde desteklenmediği yazıyordu sitesinde, monitör eve gelince Type-C kablosunu taktığında çalışmıştı, belki çalışabilir. Genişletmek için tıkla... @LittleWarlock_1 acaba Monster yetkili servise sorsam yardımcı olurlar mı?
LittleWarlock_1 dedi: Hocam Tulpar model kullanan abimde desteklenmediği yazıyordu sitesinde, monitör eve gelince Type-C kablosunu taktığında çalışmıştı, belki çalışabilir. Genişletmek için tıkla... @LittleWarlock_1 acaba Monster yetkili servise sorsam yardımcı olurlar mı?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 18 Temmuz 2023 #4 AhmetArdaY dedi: @LittleWarlock_1 acaba Monster yetkili servise sorsam yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Abim sorduğu zaman olmuyor demişlerdi ama olmuştu, siz yine de arayın bence sorun çıkarmasın.
AhmetArdaY dedi: @LittleWarlock_1 acaba Monster yetkili servise sorsam yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Abim sorduğu zaman olmuyor demişlerdi ama olmuştu, siz yine de arayın bence sorun çıkarmasın.
AhmetArdaY Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 LittleWarlock_1 dedi: Abim sorduğu zaman olmuyor demişlerdi ama olmuştu, siz yine de arayın bence sorun çıkarmasın. Genişletmek için tıkla... @LittleWarlock_1 Tamam sorup bir daha yazarım. AhmetArdaY dedi: @LittleWarlock_1 tamam sorup bir daha yazarım. Genişletmek için tıkla... Monster'a sordum ve desteklediğini söylediler. Son düzenleme: 18 Temmuz 2023
LittleWarlock_1 dedi: Abim sorduğu zaman olmuyor demişlerdi ama olmuştu, siz yine de arayın bence sorun çıkarmasın. Genişletmek için tıkla... @LittleWarlock_1 Tamam sorup bir daha yazarım. AhmetArdaY dedi: @LittleWarlock_1 tamam sorup bir daha yazarım. Genişletmek için tıkla... Monster'a sordum ve desteklediğini söylediler.