Abra A5 V5.3 vs Abra A7 V6.3 a

Swind

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Monster Notebook almayı düşünüyorum. Monster Abra A5 V5.3 ile Abra A7 V6.3 arasında kaldım. Eğer Abra A5 V5.3 alırsam + olarak 16gb ram, 120gb ssd ve IPS ekran taktırmayı düşünüyorum. Eğer Abra A7 V6.3 alırsam + olarak 16 GB RAM ve 120 GB SSD taktırmayı düşünüyorum. Sizce hangisi? Çok kararsız kaldım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında boyut farkı var sanırım sadece. Büyük ekran oyun oynarken daha güzel olabiliyor ancak küçük olanında taşınabilirlik yönünde artıları mevcut. Bu biraz sana kalmış. IPS ekran iyi olabilir.
Bütçen ne kadar bilmiyorum ancak eklemelerle GTX 970m'e sahip modele yaklaşıyorsa fiyatı bence GTX 970m içeren bir model almanda fayda var.

İntel Skylake Core İ7-6700HQ ile İntel Broadwell Core İ7-5700HQ arasında çok bir fark var mıdır ? Oyunlarda bu fps değerini çok etkiler mi ?

İntel Skylake Core İ7-6700HQ ile İntel Broadwell Core İ7-5700HQ arasında çok bir fark var mıdır ? Oyunlarda bu fps değerini çok etkiler mi ?

Cok fazla etkilemez , ama egerki cikabilecekseniz 970m kartli alin yukseltmeleri paraniz oldukca yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…