Abra A5 vs Abra A7

O zaman A7 alın hocam. Dediğiniz işlemler için güçlü olan ekran kartı daha çok işinize yarar. Bu arada okulunuzda başarılar.
Hocam özelleştirme yapayım mı a7 için ssd dir hdd dir? Bir de win10u monsterdan almak istemiyorum çok pahalı açıkçası. Güvenilir sitelerden 100tl ye felan alsam zararı olur mu ki?

İşlemciler arası fark o kadar fazla yok ikisi de FHD ekrana sahip ancak günlük kullanımda taşıma amacı için tabii ki 15, 6" inç daha kullanılabilir fakat A7'yi tercih edin daha iyi. Oyun konusunda Monster zaten iddialı içerisinde NVIDIA GPU'su bulunan bir laptop ve yeni nesil bir GPU.

Burada CPU Benchmark'ı var.

Burada ise GPU Benchmark'ı iyi günler dilerim.

Teşekkür ederim hocam bilgiler için.Peki 17 inç hiç mi taşınmaz?

Teşekkür ederim hocam bilgiler için. Peki 17 inç hiç mi taşınmaz?

Böyle bir şey kastetmedim 17" taşınabilir ama 15.6" daha da taşınabilir daha detaylı bakmak için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İnceleme videosuna bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam özelleştirme yapayım mı a7 için ssd dir hdd dir? Bir de win10u monsterdan almak istemiyorum çok pahalı açıkçası. Güvenilir sitelerden 100tl ye felan alsam zararı olur mu ki?

Bu biraz size bağlı açıkçası. Eğer çok büyük alan isteyen progragramlar, oyunlar vs. kullanıyorsanız takviye yapabilirsiniz.Bence SSD yeterli onu değiştirmenize gerek yok ama HDD eklemesi yapabilirsiniz isteğinize göre.

OEM olarak Windows 10' lar bulunuyor internette. 100 TL vermenize gerek yok 15-30 TL arası bulunuyor. Bildiğim kadarıyla monster notebook' lar freedos olarak geliyor. Sizin kurmanız gerekiyor işletim sistemini. Technopat' ın windows 10 yükleme rehberi size yardımcı olabilir bilginiz yoksa. 30 günlük deneme süresi oluyor o Windows' un. Sonra bu OEM'lerden birini alıp aktif ederseniz o bilgisayarda ömür boyu Windows' a sahip oluyorsunuz. Alırken OEM olmasına dikkat edin MAK olmasın. Bir zararı olmaz lütfen çok büyük paralar harcamayın Windows için gerek yok paranıza yazık. Zaten çok basit bir işlem.

Tamamdır teşekkür ederim.
Tamamdır hocam çok teşekkürler. İyi günler.
Abra A5 V15.8 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook şimdi de böyle bir şeyle karşılaştım diğerleriyle kıyaslarsak 8gb ram ekleyeceğim hem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…