B-Max Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 53 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #1 Şu anki kullandığım PC Monster Abra A5V13.5. şu anki PC'min işlemcisini değiştirme imkanım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 8 Haziran 2020 #2 B-Max dedi: Şu anki kullandığım PC Monster Abra A5V13.5. şu anki PC'min işlemcisini değiştirme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Lehimli geliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
B-Max dedi: Şu anki kullandığım PC Monster Abra A5V13.5. şu anki PC'min işlemcisini değiştirme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Lehimli geliyor diye biliyorum.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #3 Açıp bakmak lazım . Lakin çoğu sıradan dizüstü bilgisayarların işlemcileri masaüstü gibi kolaylıkla çıkartılmıyor. Artı 0 Eksi
Açıp bakmak lazım . Lakin çoğu sıradan dizüstü bilgisayarların işlemcileri masaüstü gibi kolaylıkla çıkartılmıyor.
CubbeliPEPE Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 516 Yer hm Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2020 #4 Çoğu işlemci lehimli gelir Laptop'larda, hiç bakmadım ama kendimiz lehimleyemiyor muyuz? Artı 0 Eksi
Alperen Özdemir Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 8 Haziran 2020 #5 Monster tarafında yalnızca masaüstü işlemcili Tulpar modellerinin işlemcisi değişiyor. Yani sonunda "K" ibaresi bulunan işlemciler. Abra modellerinde işlemci, ekran kartı değişimine izin verilmiyor. Artı 0 Eksi
Monster tarafında yalnızca masaüstü işlemcili Tulpar modellerinin işlemcisi değişiyor. Yani sonunda "K" ibaresi bulunan işlemciler. Abra modellerinde işlemci, ekran kartı değişimine izin verilmiyor.
KS KS B-Max Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 53 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #6 Teşekkürler. Artı 0 Eksi