Abra A7 12.5 laptopta batarya çıkarıp kullanmak sorun olur mu?

umutdlgc

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam benim bir sorum olacaktı: Laptopumu yeni aldım ve aldıktan sonra bayağı sorun yaşayanları duydum, okudum.
Laptopu aldıktan 1 ay sonra mavi ekran hatası almıştım müşteri hizmetleriyle görüştüm Control Center'i güncellememi istediler yaptım ve düzledi gibi şu an.
Benim sorum bataryayla ilgili. Laptopu çok sık kullanan birisiyim ve bataryaya zarar gelmemesi için bataryayı çıkarıp kullanıyorum, sizce iyi mi yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de o şekilde kullanıyordum. Batarya olmadan direkt prizden gelen elektrikle kullanmanın anakarta ve parçalara zarar verebileceğini okumuştum. Ondan sonra bataryayı hiç çıkarmadım. Bataryanın zaten kullansanız da kullanmasanızda ömrü bitecek. Takın gitsin.

Oyun oynarken prize takılı olmak zorunda olduğu için en mantıklısını yapıyosunuz. Normal kullanımdada bataryanın şarjı iyice azaldıktan sonra takmak daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…