E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #1 Merhaba, uzun zamandır Sound Blaster 5 programına giremiyorum. Açılıp hemen kapanıyor. Çözümü var mı?
Merhaba, uzun zamandır Sound Blaster 5 programına giremiyorum. Açılıp hemen kapanıyor. Çözümü var mı?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 6 Mayıs 2022 #2 Hocam programı silip, mosterin sitesinden uygun sürücü ve programı indirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #3 alicsndemir dedi: Hocam silip mosterin sitesinden uygun sürücü ve programı indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama işe yaramadı. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Hocam silip mosterin sitesinden uygun sürücü ve programı indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama işe yaramadı.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 6 Mayıs 2022 #4 emr0 dedi: Yaptım ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam mosterin maili üzerinden ulaşırsanız yarına kadar yardımcı olurlar uygunsanız Zoom üzerindende destek verdiklerini biliyorum. Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Yaptım ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam mosterin maili üzerinden ulaşırsanız yarına kadar yardımcı olurlar uygunsanız Zoom üzerindende destek verdiklerini biliyorum.
KS KS E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #5 alicsndemir dedi: Hocam programı silip, mosterin sitesinden uygun sürücü ve programı indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü nasıl sileceğim ben sadece programı sildim. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Hocam programı silip, mosterin sitesinden uygun sürücü ve programı indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü nasıl sileceğim ben sadece programı sildim.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 6 Mayıs 2022 #6 Hocam kontrol ettim Aygıt Yöneticisi-Yazılım Bileşenleri-Sound Blaster var sağ tıklayıp kaldırmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam kontrol ettim Aygıt Yöneticisi-Yazılım Bileşenleri-Sound Blaster var sağ tıklayıp kaldırmayı deneyebilirsiniz.
KS KS E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #7 alicsndemir dedi: Hocam kontrol ettim Aygıt Yöneticisi-yazılım bileşenleri-Sound Blaster var sağ tıklayıp kaldırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaldırdıktan sonra bu siteden indireceğim değil mi? Sürücü ve İndirmeler - Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı www.monsternotebook.com.tr Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Hocam kontrol ettim Aygıt Yöneticisi-yazılım bileşenleri-Sound Blaster var sağ tıklayıp kaldırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaldırdıktan sonra bu siteden indireceğim değil mi? Sürücü ve İndirmeler - Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı www.monsternotebook.com.tr
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 6 Mayıs 2022 #8 emr0 dedi: Kaldırdıktan sonra bu siteden indireceğim değil mi? Sürücü ve İndirmeler - Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı www.monsternotebook.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet hocam bilgisayarınızın modeline göre indireceksiniz. Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Kaldırdıktan sonra bu siteden indireceğim değil mi? Sürücü ve İndirmeler - Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı www.monsternotebook.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet hocam bilgisayarınızın modeline göre indireceksiniz.
KS KS E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #9 alicsndemir dedi: Evet hocam bilgisayarınızın modeline göre indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... 2 kez sürücüyü kaldırıp yükledim ama işe yaramadı. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Evet hocam bilgisayarınızın modeline göre indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... 2 kez sürücüyü kaldırıp yükledim ama işe yaramadı.
Y yosuncuk Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #10 Aygıt Yöneticisi üzerinden Realtek sürücüsünü kaldırdığımda bende çözülmüştü. Artı 0 Eksi