Monster Abra A7 V11.1 17,3" Gaming Laptop 9. nesil i7-9750H işlemcisi mükemmel oyun deneyimi sunarken hayal dünyanızın sınırlarını genişletiyor!
www.monsternotebook.com.tr
Linkteki laptop yeni çıkan bir seri olduğu için fikir alışverişinde bulunmak istedim. İçindeki ekran kartının performans testine baktığımda 1050 Ti ile 1060 arasında bir performansa sahip olduğunu gördüm. Overclock ile 1060 performansını yakalamakta mümkün tabi ki ek bir soğutucuyla beraber.
Sorum şu ki, bu fiyata değer mi ya da bu performansı verecek 7000 TL bandında 17.3 inç olan başka laptop var mıdır? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam, ne kadar doğru bilemem fakat bir süre önce Monster firması hakkında bir kaç şey okumuşum. Orada öğrendiğim bilgi de parçaları toplama diye geçiyordu. O sebepten ötürü diğer markalara göre daha ucuz fiyatı. Notebook'un özelliklerine gelirsek fiyatına göre gayet iyi. Özellikle doların arttığı bu dönemde.
Eğer oyun oynamak için alıyorsanız aynı fiyata masaüstü bir pc de çok daha iyi donanımlar dolayısısyla daha iyi performans alabilirsiniz ama ben hem yanımda taşıyım hem oyun oynuyum hemde öğrenciyim işlerimi hallediyim diyorsanız bana fiyatına göre iyi gibi geldi.