B BlueWaffle Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 49 9 Kasım 2020 #11 Abiler hangi oyun oynayabileceğini değil AutoCAD kullanabilir mi diye soruyorum SinSharrah dedi: İ5-6402P ve GTX 1050Tİ ile AutoCad, Solidworks kullanıyorum hocam, sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum bilgi için herkese çok teşekkürler.
Abiler hangi oyun oynayabileceğini değil AutoCAD kullanabilir mi diye soruyorum SinSharrah dedi: İ5-6402P ve GTX 1050Tİ ile AutoCad, Solidworks kullanıyorum hocam, sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum bilgi için herkese çok teşekkürler.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #12 AutoCad kaldırır onda problem yok ama siz oyunda oynanacak demişsiniz.
B BlueWaffle Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 49 9 Kasım 2020 #13 qweqweee dedi: AutoCad kaldırır onda problem yok ama siz oyunda oynanacak demişsiniz. Genişletmek için tıkla... Valla oynayabileceği oyunlar kısıtlı farkındayım ama öncelik okul gereksinimlerinin karşılanması, AutoCAD kaldırsın da mario mu oynamış pacman mi oynamış kendisi bilir
qweqweee dedi: AutoCad kaldırır onda problem yok ama siz oyunda oynanacak demişsiniz. Genişletmek için tıkla... Valla oynayabileceği oyunlar kısıtlı farkındayım ama öncelik okul gereksinimlerinin karşılanması, AutoCAD kaldırsın da mario mu oynamış pacman mi oynamış kendisi bilir