Abra A7 v13.1 alınır mı?

hocam konu ile alakasız ama ukraynadamı oturuyorsunuz oturuyorsanız biraz sohbet etmek isterim 2 yıl sonra harkov politekniğe mühendislik okumaya gelecem de

Bu fiyata MSI gibi markalardan aramak hayal olur değil mi?
MSI gibi markalardan alırsan GTX 1650 ekran kartı alırsın. Yukarıda attığım bilgisayarı da ben şahsen çok iyi bulmuyorum Monster'a göre ekranı kötü fakat 98 derece yorumunu gördükten sonra içim el vermedi Monster'ın o modelini önermeye.

@495591 Hayır hocam, gezme amacıyla gitmeyi düşünüyordum da ondan dolayı oradaki fiyatları araştırmıştım.
Hocam bu fiyatlar normal fiyatlar mı yoksa piyasada hep böyle mi idiler? Ben biraz indirimdeydiler diye düşünüp daldım da değilmiş galiba sitesindeki fiyatı da görünce. Sizce seneye haziran gibi fiyatlar çok değişir mi yoksa şimdi almalı mıyım? Bunlar indirimli değil galiba.

Son düzenleme:
Bunun da paneli soluk biraz hocam, diğeri bir de 17 inç olmasıyla birlikte 512 SSD ile geliyor. Monster sitesindeki fiyatla HP arasında 500 var, onunla da 8GB RAM daha almak cazip geliyor.

Ben olsam Black Friday indirimlerine kadar kararımı verir, alıp koşarak uzaklaşırım. Dün ne diyeceğimi bilemediğimden yazmadım ama bugün doların halini görünce kesinlikle alın diyorum ama zaten dolar olarak kazanıyorsan veya dolar ile alışveriş yapacaksan çok bir şey değişmez gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…