Abra A7 V13.1 alınır mı?

Clevo'dan vazgeçip Acer'e 20k varmek mantıklı değil.

Neden? 2019'dan sonra kendini çok güzel topladı.

Fiyat olarak daha yüksek, RAM olarak daha düşük bu model de :/

Yapılan özelleştirmelerle 19k ya eder olduğunu düşünmüştüm bu modelin.

Arkadaş yukarıda çok güzel v11.4 serisinden attı. Çok daha kaliteli az ısınır anakart yakma gibi riski de yok.

10750H'ta aynı sorun vardır diye de tavsiye etmiyorum ben. Ekran kartı da 95W.

Çok aman aman ısınmıyor diye biliyorum. Çevremde 10750H 3060'ı ilk çıktığında alan vardı düzenli bakımla 88 üstünü görmedi. Ayrıca 90W 3050'den kat kat iyidir 95W 3060.

Çok aman aman ısınmıyor diye biliyorum. Çevremde 10750H 3060'ı ilk çıktığında alan vardı düzenli bakımla 88 üstünü görmedi. Ayrıca 90W 3050'den kat kat iyidir 95W 3060.
Hocam tabii orası öyle de işlemci yönünden de çok büyük fark var. Nitro 5 kullanıyorum çok da memnunum açıkçası ama Sosyal'de arkadaşın biri inceleme konusu açtı, işlemcisi 10300H'tı ve yanlış hatırlamıyorsam 90 üstünü görüyordu. 10300H 90 üstünü görüyorsa 10750H ne kadar mantıklı olur diye düşündürüyor.

Pastanın çileğine gelecek olursak, almış bulundum ben başta attığım laptopu. Baya bir karambole geldi ve ani oldu ama hep bir şüphe vardı içimde. 11.4 versiyonu çok çok daha mantıklı geldi clevo kasa konusu olunca.
İade etmeyi düşünmeye başladım ama bu ekonomide iade gelene kadar o modelin fiyatının yükselme ihtimali de çok yüksek gibi :/

Biraz talihsiz olmuş keşke almadan sorsaymışsınız.

Biraz talihsiz olmuş keşke almadan sorsaymışsınız.
Yıllardır kullanıyorum. Clevo kasa konusunu daha önce de duydum ama 5 yıldır aktif kullandığım laptopda sorun olmayınca, tüm monsterları clevo kullanıyor diye bilerekten, çok fazla takılmamıştım bu konuya. İade süreci başlatmaya ve o riski almaya değer mi sizce?

Yani bence iletişime geçin iade ne kadar sürede olur diye. Attığımız modeller Tongfang.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…