Abra A7 v13.1 klavye kısmına kola döküldü

userakcaa

Centipat
Daha fazla  
Oyuncu laptopum ( Monster Abra A7 v13.1 ) laptopuma bugün öğle saatlerinde klavye kısmına kola döküldü. Tuşların bazıları basıyor bazıları ise birlikte çalışmaya başladı örneğin 9 tuşuna bastığımda Ü ve Ğ birlikte basıyor 9üğ yazıyor.
Laptop klavye tamiri için teknik servis süre veremiyor. İnternette parçanın ellerine gelmesi ile birlikte 3-4 gün süreceği söyleniyor.

Freelance bir şekilde çalıştığım için laptopu bu sürede dışarıya vermek mantıksız geliyor daha hızlı halledebileceğim bir yöntem var mı?

Ya da bir şekilde kendim tamir edebilir miyim kolay bir süreç mi?
Ve bilgisi olan arkadaşlar tamir masrafı ne kadar tutar bilgilendirebilirse sevinirim. İyi günler.

Not: Evde kullandığım harici bir klavyem var fakat genelde ofise ya da dışarıya işe götürüyorum bilgisayarı yani klavye benim için ihtiyaç maalesef.

Hocam şekerli bir ürün olduğu için sıkıntı olabilir. Yerinizde olsam servise verirdim.

Oyuncu laptopum ( Monster Abra A7 v13.1 ) laptopuma bugün öğle saatlerinde klavye kısmına kola döküldü. Tuşların bazıları basıyor bazıları ise birlikte çalışmaya başladı örneğin 9 tuşuna bastığımda Ü ve Ğ birlikte basıyor 9üğ yazıyor.
Laptop klavye tamiri için teknik servis süre veremiyor. İnternette parçanın ellerine gelmesi ile birlikte 3-4 gün süreceği söyleniyor.

Freelance bir şekilde çalıştığım için laptopu bu sürede dışarıya vermek mantıksız geliyor daha hızlı halledebileceğim bir yöntem var mı?

Ya da bir şekilde kendim tamir edebilir miyim kolay bir süreç mi?
Ve bilgisi olan arkadaşlar tamir masrafı ne kadar tutar bilgilendirebilirse sevinirim. İyi günler.

Not: Evde kullandığım harici bir klavyem var fakat genelde ofise ya da dışarıya işe götürüyorum bilgisayarı yani klavye benim için ihtiyaç maalesef.

3000 TL gibi bir fiyatı var sanırım aynı klavyenin, montaj masrafı alırlar mı ya da ne kadar alırlar bilmiyorum. İşinizi yapmanıza çok mani oluyor ise kısa süreliğine taşınabilir küçük bir Bluetooth klavye tercih edebilirsiniz.

3000 TL gibi bir fiyatı var sanırım aynı klavyenin, montaj masrafı alırlar mı ya da ne kadar alırlar bilmiyorum. İşinizi yapmanıza çok mani oluyor ise kısa süreliğine taşınabilir küçük bir Bluetooth klavye tercih edebilirsiniz.
internette biraz gezindim anakarta geldiyse oksitlenme yapabilir rfalan yazmışlar 10 12 gün sonra verebilirim en erken servise sorun olur mu

Hocam çok fazla mı döküldü klavyenize?
bir bardağın yarısı kadar neredeyse döküldü fakat bilgisayar şu an sorunsuz çalışıyor sadece 3 4 saat bırakmıştım içerisindeki su çıksın diye klavye kısmından su çıkmış sanırım yapış yapış oralar şu an harici klavye kullanıyorum bluetoothlu

Bir bardağın yarısı kadar neredeyse döküldü fakat bilgisayar şu an sorunsuz çalışıyor sadece 3 4 saat bırakmıştım içerisindeki su çıksın diye klavye kısmından su çıkmış sanırım yapış yapış oralar şu an harici klavye kullanıyorum Bluetooth'lu.

Önerim elinizi çabuk tutmaya bakın hocam, geciktiği zaman daha fazla masrafa ve uğraşa sebep olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı