MyBela25 Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #11 Artoria Pendragon dedi: Şahsen ben o kadar performans farkı için vermezdim muhtemelen, fakat size kalmış. Genişletmek için tıkla... Ben de biraz öyle düşünüyorum genelde gamepass oyunları oynucam.
Artoria Pendragon dedi: Şahsen ben o kadar performans farkı için vermezdim muhtemelen, fakat size kalmış. Genişletmek için tıkla... Ben de biraz öyle düşünüyorum genelde gamepass oyunları oynucam.
M Mc_rapboi Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #12 Mouse'u falan sonradan da alırsın ama ekran kartını sonradan değiştiremezsin. Ti'li olanını alın. Bu arada aşırı ısınma sorunu olup olmadığını da iyi araştırın. Hergün forumda Monster yanıyor soğumuyor konuları açılıyor.
Mouse'u falan sonradan da alırsın ama ekran kartını sonradan değiştiremezsin. Ti'li olanını alın. Bu arada aşırı ısınma sorunu olup olmadığını da iyi araştırın. Hergün forumda Monster yanıyor soğumuyor konuları açılıyor.