Abra A7 V14.5.2 vs HP Victus 16-S0051NT vs Tulpar T5 V23.3.2

Bütçe
35000

Lyric4l

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dizüstü bilgisayar alacağım ve bütçem maksimum 35 36k. HP Victus 16 ve Monster modelleri arasında kaldım. Günümüzde 16 GB RAM'in yetersiz olacağını düşündüğüm için cihazları 32 GB RAM'li olarak tercih ettim fakat duzeltilmeye açığım, oyun oynayan ve ufak tefek yazılım işleri yapan bir kullanıcıyım bilgisayarı çok ağır işler için kullanmıyorum eğer bu düşüncem yersizse bunu bana bildirirseniz sevinirim. Ayrıca Monster ile ilgili çok fazla kötü yorum olduğundan dolayı biraz önyargılıyım, bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Aşağıya bulduğum cihazları bırakıyorum, aralarinda en mantıklı tercihin hangisi olacağını düşünüyorsanız onu bana önerirseniz sevinirim. Ayrıca sunduğum tercihler dışında belirttiğim fiyat bandında daha iyi olduğunu düşündünüz bir cihaz varsa önerirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

1. cihaz: Tıkla
2. cihaz: Tıkla
3. cihaz: Tıkla

Hocam şöyle söyleyeyim 3 arkadaşım da monster laptop var üçüde aldıkları tarihten 1 yıl bile geçmemesine rağmen 2-3 kez servise göndermek zorunda kaldılar. Kiminde touchpad bozuk geldi kiminde Yazılımsal arıza vardı BIOS ile ilgili bir şeydi diye hatırlıyorum FPS 30 üstü çıkmıyordu laptop değişimi yaptılar o arkadaşa vesaire. Hep diyorlar ya monster servisi iyi ücretsiz bakım yapıyorlar diye. Diğer arkadaşta bakıma gönderdi laptop geri geldiğinde eski halinden daha beterdi. Adamlar termal macunu silip yenisini sürmeyi unutmuşlar komedi gibi :D neyse marka karalama gibi olmasın sonuçta ben deneyimlemedim bilmiyorum fakat 3 arkadaşım ve üçüde kötü şeyler yaşayınca normal olarak önyargı oluştu bende de.

Ram olarak 32 ilerisi için yerinde bir karar olur hocam fakat 16 da ölmedi yani kurtarır gene bir süre diye düşünüyorum. Başka laptop önerilerinde bulunanlar olacaktır illa fakat ben HP olanı tercih ederdim tabi ki :)

Hocam şöyle söyleyeyim 3 arkadaşım da monster laptop var üçüde aldıkları tarihten 1 yıl bile geçmemesine rağmen 2-3 kez servise göndermek zorunda kaldılar. Kiminde touchpad bozuk geldi kiminde Yazılımsal arıza vardı BIOS ile ilgili bir şeydi diye hatırlıyorum FPS 30 üstü çıkmıyordu laptop değişimi yaptılar o arkadaşa vesaire. Hep diyorlar ya monster servisi iyi ücretsiz bakım yapıyorlar diye. Diğer arkadaşta bakıma gönderdi laptop geri geldiğinde eski halinden daha beterdi. Adamlar termal macunu silip yenisini sürmeyi unutmuşlar komedi gibi :D neyse marka karalama gibi olmasın sonuçta ben deneyimlemedim bilmiyorum fakat 3 arkadaşım ve üçüde kötü şeyler yaşayınca normal olarak önyargı oluştu bende de.

Ram olarak 32 ilerisi için yerinde bir karar olur hocam fakat 16 da ölmedi yani kurtarır gene bir süre diye düşünüyorum. Başka laptop önerilerinde bulunanlar olacaktır illa fakat ben HP olanı tercih ederdim tabi ki :)
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum, benim de aklim HP tarafına yatıyor zaten yine de deneyimleyenlerden dinlemek istedim.

1.cihaz alınabilir, Thongfang kasa.
2.cihazdan uzak durun aman aman. (batarya şişmesi ve touch pad temassızlığı ile 1 ayda karşılaşmak istemiyorsanız benim gibi)
3.cihaz alınmaz, Clevo kasa Monster berbattır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı