Abra A7 v14.6.2 alınır mı?

Bütçe
30.000-40.000 arası

Elifim de Elifim

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda dizüstü bilgisayar alacağım. Ortalama 40bin lira civarı bütçem var. Daha çok ASUS'ya da MSI almayı düşünüyorum ama bir arkadaşım bana güçlü bir Monster bilgisayar önerdi. (Arkadaşımın önerdiği bilgisayar) tam olarak ne alacağımı bilemiyorum. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda dizüstü bilgisayar alacağım. Ortalama 40bin lira civarı bütçem var. Daha çok ASUS'ya da MSI almayı düşünüyorum ama bir arkadaşım bana güçlü bir Monster bilgisayar önerdi. (Arkadaşımın önerdiği bilgisayar) tam olarak ne alacağımı bilemiyorum. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Kazık bu fiyata RTX 4050 değil en az 4060 alınır ayrıca Monster Abra kasası kötü, çok ısınır.

Sen ASUS veya MSI'dan devam reis eski Monster laptopumdaki tecrübelerimi burada anlatsam okumaya üşenirsiniz. (Bende yazmaya üşenirim :) )

25 bin olsa alınırdı belki ama bu fiyata asla.

43 binden düştü bu cihaz fiyatı kaçırma.

25 bin olsa alınırdı belki ama bu fiyata asla.

43 binden düştü bu cihaz fiyatı kaçırma.

Ekranla alakalı sorun oluşabilir ileride diyorlar doğru mudur reis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı