Abra A7 v15.3.2 vs Abra A5 v20.2

ismail58

Megapat
Daha fazla  
Bu iki oyun laptopu 38.500 TL bandında bir fiyata sahip. Monster taksitli olarak bu fiyata satıyor. Birisinde RTX 3080 var diğerinde RTX 4050 var.
RAM seçenekleri ve SSD depolama farkları var. Hangisini, neden tercih etmeliyim? Amaç oyun oynamak ve 6-7 yıl gibi uzun bir süre kullanmak istiyorum.
Farklı bir öneriniz varsa, onları da düşünebilirim.

Farklar.png

Bu iki oyun laptopu 38.500 TL bandında bir fiyata sahip. Monster taksitli olarak bu fiyata satıyor. Birisinde RTX 3080 var diğerinde RTX 4050 var.
RAM seçenekleri ve SSD depolama farkları var. Hangisini, neden tercih etmeliyim? Amaç oyun oynamak ve 6-7 yıl gibi uzun bir süre kullanmak istiyorum.
Farklı bir öneriniz varsa, onları da düşünebilirim.

Eki Görüntüle 2427521

Monster elektrikli teneke kutudan farksiz. Hem de aşırı kazik. Alinmaz asla.

RTX 3050 olacak, yanlış yazmışım. Tam olarak ne sıkıntıları var bu 2 laptopun, ikisi de alınmaz demek için? Bütçe konusunda 35.000 TL bandındayız. Ama aynı işi görür dediğimiz bir şey olursa aslında biraz aşağı veya bu olmazsa olmaz dediğimiz bir özellik için biraz yukarı oynayabiliriz. Maximum +- 5.000 TL diyebiliriz. Bu arada şu anki oyunlar ortalama hangi gereksinimleri istiyor çok bilmiyorum. Ve taksitle almam gerektiği için tabi satıcıya göre de değerlendirme yapmam gerekecek. Ama şu an hiç sınırım yok, en azından 2-3 seçeneğe inebilirsem iyi olacak. Monster markasından başladım bakmaya, o yüzden bunları paylaştım.

RTX 3050 olacak, yanlış yazmışım. Tam olarak ne sıkıntıları var bu 2 laptopun, ikisi de alınmaz demek için? Bütçe konusunda 35.000 TL bandındayız. Ama aynı işi görür dediğimiz bir şey olursa aslında biraz aşağı veya bu olmazsa olmaz dediğimiz bir özellik için biraz yukarı oynayabiliriz. Maximum +- 5.000 TL diyebiliriz. Bu arada şu anki oyunlar ortalama hangi gereksinimleri istiyor çok bilmiyorum. Ve taksitle almam gerektiği için tabii satıcıya göre de değerlendirme yapmam gerekecek. Ama şu an hiç sınırım yok, en azından 2-3 seçeneğe inebilirsem iyi olacak. Monster markasından başladım bakmaya, o yüzden bunları paylaştım.

Monstee ve excaliburadan uzak durun hocam. Paragraflarla anlatılır sorunları o kadar çok. Butcenizde Lenovo LOQ ve Acer Nitro 5 serisine bakilir.

Butce varsa alinir. Pesin fiyatina 6 taksit var.

RTX 3050 olacak, yanlış yazmışım. Tam olarak ne sıkıntıları var bu 2 laptopun, ikisi de alınmaz demek için? Bütçe konusunda 35.000 TL bandındayız. Ama aynı işi görür dediğimiz bir şey olursa aslında biraz aşağı veya bu olmazsa olmaz dediğimiz bir özellik için biraz yukarı oynayabiliriz. Maximum +- 5.000 TL diyebiliriz. Bu arada şu anki oyunlar ortalama hangi gereksinimleri istiyor çok bilmiyorum. Ve taksitle almam gerektiği için tabi satıcıya göre de değerlendirme yapmam gerekecek. Ama şu an hiç sınırım yok, en azından 2-3 seçeneğe inebilirsem iyi olacak. Monster markasından başladım bakmaya, o yüzden bunları paylaştım.
Sorunlarını saymakla bitiremem. Çok isterseniz uzunca yazabilirim.

ACER Nitro 5 An515-58-76M7 Intel i7-12650H 16Gb RAM 512Gb SSD 8GB Geforce RTX 4060 Ekran Kartı 15.6” Fiyatı, Yorumları - Trendyol Peşin fiyatına 6 taksit var.

Hocam bu attığınız PC'lerden uzak durun, hele hele Monster gördüğünüz yerden kaçın.
4K daha fazla verip 42kya 4060'lı i5 14. nesil işlemcili bu PC'yi almanız daha iyi olacaktır, daha uzun süre kullanırsınız.

Hocam bu attığınız PC'lerden uzak durun, hele hele Monster gördüğünüz yerden kaçın.
4K daha fazla verip 42kya 4060'lı i5 14. nesil işlemcili bu PC'yi almanız daha iyi olacaktır, daha uzun süre kullanırsınız.
Stokta yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı