Abra A7 v15.3.2 vs Abra A5 v20.2

Monster için ömür boyu bakım sloganı beni biraz çekmişti aslında, galiba aynı durum Excalibur için de geçerli. Seçeneklerin tamamına yakınının freedos olması ve bakım maliyetini düşününce mantıklı gelmişti ama nu kadar sıkıntılı ise katlanacağız artık. Bu tarz hizmetin içinde olduğu başka bir seçenek var mıdır acaba veya normalde bakımsız ne kadar gider ki bir laptop, bu düşünülmesi gereken bir durum mu acaba?

Monster için ömür boyu bakım sloganı beni biraz çekmişti aslında, galiba aynı durum Excalibur için de geçerli. Seçeneklerin tamamına yakınının freedos olması ve bakım maliyetini düşününce mantıklı gelmişti ama nu kadar sıkıntılı ise katlanacağız artık. Bu tarz hizmetin içinde olduğu başka bir seçenek var mıdır acaba veya normalde bakımsız ne kadar gider ki bir laptop, bu düşünülmesi gereken bir durum mu acaba?
O hizmet tamamen göz boyama. Yaptıkları bakım bakım bile değil.

Bu iki oyun laptopu 38.500 TL bandında bir fiyata sahip. Monster taksitli olarak bu fiyata satıyor. Birisinde RTX 3080 var diğerinde RTX 4050 var.
RAM seçenekleri ve SSD depolama farkları var. Hangisini, neden tercih etmeliyim? Amaç oyun oynamak ve 6-7 yıl gibi uzun bir süre kullanmak istiyorum.
Farklı bir öneriniz varsa, onları da düşünebilirim.

Eki Görüntüle 2427521
knk sana yemin ederim günlerdin aynı laptoplar arasında gidip geliyordum ve ikisini almamaya karar verdim bir üst modelini alacağım sana da tavsiye ederim sonuçta bir kere alacaksın ve 12 ay taksit seçeneği var yani aylık 200tl fazla ödeyip daha donanımlı bir şey alabilirsin benim alacağım laptop : https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-2-2/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı