Merhabalar ABRA A7 V5.1.1 model dizüstü bilgisayarıma macOS Mojave 10.14.6 kurulumu yapmak istiyorum. Kurulum için Technopat Youtube kanalındaki Recep beyin videosunu takip ettim. Ancak bilgisayarım yeni bir model olmadığı için bios ayarlarım sınırlı gibi gözüküyor. Buna rağmen olmazsa olmaz...
www.technopat.net
Konusundaki bilgilerim var. Evet intel sistem. Hangi ürünü önerirsiniz?
Merhabalar ABRA A7 V5.1.1 model dizüstü bilgisayarıma macOS Mojave 10.14.6 kurulumu yapmak istiyorum. Kurulum için Technopat Youtube kanalındaki Recep beyin videosunu takip ettim. Ancak bilgisayarım yeni bir model olmadığı için bios ayarlarım sınırlı gibi gözüküyor. Buna rağmen olmazsa olmaz...
www.technopat.net
konusundaki bilgilerim var. Evet intel sistem. Hangi ürünü önerirsiniz?
Hiç bir bilgim yok hocam. Tek bildiğim donanım bilgileri konuda yazan bilgiler. Nereden öğrenebilirim? EFI icinde RealtekRTL8111.kext dosyası var gözüküyor.
Wİ-fi yi tanıtamadım. Wi-Fi kartım Intel(R) Wireless-AC 9560 sanırım Intel kartlar uyumlu değil sanırım herhangi bir etkinleştirme yolu da yok, bu da benim şansızlığım olsun. Bana uygun fiyatlı macOS uyumlu bir USB Wi-Fi önerebilir misiniz?
Hiç bir bilgim valla hocam. Tek bildiğim donanım bilgileri konuda yazan bilgiler. Nereden öğrenebilirim? EFI icinde RealtekRTL8111.kext dosyası var gözüküyor.