Abra A7 V5.4.1 Düşünceleriniz

Krbck52

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
8gb ssd siz versiyonunu aldım elime hızlı açılıyor fanlar ihtiyaç halinde çok iyi soğutuyor ilk league of legendsda denedim ondada full ayarlarda 60fps veriyor ve anlık donmalar yaşanıyor ramı 1600mhz olması hoşuma gitmedi 16 gb ramliside aynı şekilde belki o yüzden ara ara anlık donmalar oluyordur. The wither 3 wild hunt da denedim. En yükseğin bi altında performansı gayet iyi. Anlık donmalar göremedim full ayarlarda oynanmayacak derecede kasmalar oluyor. Orta seviye oyuncu laptop denebilir. 2 saat oynayabildim ve genel olarak ısınma gibi bi sorunu yok. Parasına göre iyi bir sistem ancak birseydende kismasalar bu kadar ucuz olacağını sanmıyorum. Gözüme çarpan ram oldu. Monster da ram mhz değerinide sen belirleyebiliyosun ve en aşağı 2133mhz var bu bile belli bir fark sanırım alınır mı eğer ultra grafikler mükemmel oyun deneyimi istiyorsan tavsiye etmem ama bana orta grafiklerde oynatsin yeter diyorsan olmalısın bende bu durumda kararsız kaldım

Anladm ram
Anladım ram banada az geliyor 16 gb dusunuyorum varsa bide onlara bakayım ben tesekkurler yorumun icin.

Anladm ram

Anladım ram banada az geliyor 16 gb dusunuyorum varsa bide onlara bakayım ben tesekkurler yorumun icin.
Ne demek monster alacağım bende galiba ama 960m ve 950m para farkı ve performans farkını düşünüyorum birde 965var tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…