Asıl soruma gelecek olursak Monster ve ASUS İ7 6700HQ işlemciye ve GTX 950M ekran karına sahip. Dell ise İ5 6300HQ işlemciye fakat GTX 960M ekran kartına sahip. Sizce işlemciden fedakarlık edip GTX960M ekran kartlı bir laptop mu almalıyım yoksa İ7 işlemcili bir laptop alıp GTX950M'li bir laptop mu almalıyım?
Eğer ortalama 10 FPS daha az alıyım diğer parçalar hızlı olsun diyorsanız Asus. Ama benim için oyunlar daha önemli diyorsanız Dell. Birde Dell'i alacaksınız SSD şart bilgisayarın çok hantal çalıştığını söylüyorlar. Bende yeni bir bilgisayar bakıyorum muhtemelen Dell alacağım.
Neden iade ediyim ki Casperi hic sevmem fakat bu bilgisayara cok isindim kisa bir arastirmadan sonra monster pclerin ve excaliburlarin clevo adli bir firma tarafindan uretildiklerini duydum o yuzden icim rahat çünkü gercekten cok kaliteli bir bilgisayar 3 haftadir yogun bir sekilde kullaniyorum en ufak bir problem yok hangi oyunu oynadiysam ayarlar hep ultrada.Tavsiye ediyorum.
Neden iade ediyim ki Casperi hic sevmem fakat bu bilgisayara cok isindim kisa bir arastirmadan sonra monster pclerin ve excaliburlarin clevo adli bir firma tarafindan uretildiklerini duydum o yuzden icim rahat çünkü gercekten cok kaliteli bir bilgisayar 3 haftadir yogun bir sekilde kullaniyorum en ufak bir problem yok hangi oyunu oynadiysam ayarlar hep ultrada.Tavsiye ediyorum.
Ona katılıyorum. 5000 liraya yakın bir fiyatta Gtx 1050 ti modeli bile var. Ama dandik dandiktir kardeşim. Ben şimdi çok kaliteli desem monster almayı düşünen biri olarak yine de dandikliğinden bişiy kaybetmeyecek. Ben monster üzerinden konuştum. Casper'ı bilmeyen yok çünkü.