Abra A7 V5.4.3 vs Dell Gaming FireLord 7566 vs ASUS X550VX

Hangi Laptop?

• Oy verenlerin toplamı
    8

YunusEmre5566

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba gaming laptop almayı düşünüyorum. Fiyatım maksimum 3.500TL. İki laptop buldum.

1.si Monster Abra A7 V5.4.3
2.si Dell Gaming FireLord 7566
3.sü ASUS X550VX-DM324D

Asıl soruma gelecek olursak Monster ve ASUS İ7 6700HQ işlemciye ve GTX 950M ekran karına sahip. Dell ise İ5 6300HQ işlemciye fakat GTX 960M ekran kartına sahip. Sizce işlemciden fedakarlık edip GTX960M ekran kartlı bir laptop mu almalıyım yoksa İ7 işlemcili bir laptop alıp GTX950M'li bir laptop mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ortalama 10 FPS daha az alıyım diğer parçalar hızlı olsun diyorsanız Asus. Ama benim için oyunlar daha önemli diyorsanız Dell. Birde Dell'i alacaksınız SSD şart bilgisayarın çok hantal çalıştığını söylüyorlar. Bende yeni bir bilgisayar bakıyorum muhtemelen Dell alacağım.

İade şansı var mı halen?
Neden iade ediyim ki Casperi hic sevmem fakat bu bilgisayara cok isindim kisa bir arastirmadan sonra monster pclerin ve excaliburlarin clevo adli bir firma tarafindan uretildiklerini duydum o yuzden icim rahat çünkü gercekten cok kaliteli bir bilgisayar 3 haftadir yogun bir sekilde kullaniyorum en ufak bir problem yok hangi oyunu oynadiysam ayarlar hep ultrada.Tavsiye ediyorum.

Ben de diyorum bu monster niye dandik bu kadar diye. Meğer Casper'ı üreten amcaların tezgahından geçiyormuş o da. Vay bee!

Bu fiya
Ben de diyorum bu monster niye dandik bu kadar diye. Meğer Casper'ı üreten amcaların tezgahından geçiyormuş o da. Vay bee!
4.700tlye msi ve asusun gtx950m li laptobunu alacagima bu daha mantikli bir secim oldu canli canli incelemenizi öneririm.

Bu fiya
4.700tlye msi ve asusun gtx950m li laptobunu alacagima bu daha mantikli bir secim oldu canli canli incelemenizi öneririm.
Ona katılıyorum. 5000 liraya yakın bir fiyatta Gtx 1050 ti modeli bile var. Ama dandik dandiktir kardeşim. Ben şimdi çok kaliteli desem monster almayı düşünen biri olarak yine de dandikliğinden bişiy kaybetmeyecek. Ben monster üzerinden konuştum. Casper'ı bilmeyen yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…