Abra A7 v6.4 disk silme hatası

JDmitry

Kilopat
Daha fazla  
Windowsdaki 1 TB olan depo HDD'mden ayırıp Paragon ile Apple HFS olarak formatladığım 500 GB'lık diski seçiyorum ve Disk İzlencesi'nden sil diyorum ancak GUID Bölüntü Haritası seçeceğim yer çıkmıyor hocam, sil desem de hata veriyor. (MediaKit istenilen işlem için aygıtta yeterli yer olmadığını bildiriyor) Belki Disk İzlencesi'nden Bölüntüle seçip yapmam gerek dedim ama o da hata verdi hocam, tüm ekran fotoğraflarını ekte verdim.
MacDrive Disk Manager diye bir program varmış birde onunla formatlayayım dedim ancak
Mac OS Standart (HFS)
Mac OS Extended (HFS+)
Mac OS Extended (case-sensitive HFSX)
Olarak üç ayrı format türü var hangisini seçeceğimi bilemediğim için dokunmadım.

Birde, kurulum ekranındayken disk izlencesi açıkken ilgili sorunu araştırayım dedim telefondan bakıyorum o sırada bilgisayar uyku moduna mı giriyor ne yapıyorsa, ekran kararıyor ve ne yaparsam yapayım ekran açılmıyor. Bu sorunu daha sonradan mı çözmem gerekiyor yoksa flash belleğe bir şey mi yüklemem gerek acaba?
32 GB'lık flash bellek kullanıyorum hocam.

3.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bu bölümde önemli veriler yok HGST isimli disk için. Öyle ise görselde HGST ile başlayan bölümü silip dener misin? Silerken AFPS olarak sil.

INTEL SSDHCK... Yazan disk, Windows 10'un kurulu olduğu SSD diskim, (Yerel Disk C)

HGST... Yazan HDD diskim ise altında gözüken "Yerel Disk" bölümü ise Windows'ta bulunan önemli dosyalarımın bulunduğu depo alanım hocam (e-ticaret şirketim olduğu için 331 GB önemli veri var) (Yerel Disk D)

Ben bu 1 TB'lik HDD'nin boşta olan 500 GB'lık kısmını Paragon Partition Manager ile ayırıp Apple HSF olarak biçimledim. (Bilgisayarım kısmında Mojave F: olarak gözüküyor.)

Anladığım kadarıyla siz Yerel Disk D: olan HardDiski tamamen formatlamam gerektiğini belirttiniz ancak bu nedenlerden dolayı maalesef yapamıyorum hocam Windows'ta depo olarak kullanmak için ayırdığım kısmında önemli veri mevcut. :/
Bilgisayarım kısmında diskler böyle gözüküyor;
Adsız.png

Saatlerdir uğraşıyorum araştırıyorum falan ama çözemedim. AFPS olarak biçimlendirmeye çalışıyorum olmuyor, MacDrive Disk Manager programından Mac OS Extended (HFS+) olarak biçimlendiriyorum olmuyor. Paragon'dan Apple HFS yapıyorum yine olmuyor. Sürekli Disk izlencesinde silmeye çalışırken MediaKit hatası alıyorum. Disk izlenesinde'ki birkaç biçimlendirmeyi de denedim olmadı.

@tristessehivernale @claus

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı