JDmitry
Kilopat
Daha fazla
Windowsdaki 1 TB olan depo HDD'mden ayırıp Paragon ile Apple HFS olarak formatladığım 500 GB'lık diski seçiyorum ve Disk İzlencesi'nden sil diyorum ancak GUID Bölüntü Haritası seçeceğim yer çıkmıyor hocam, sil desem de hata veriyor. (MediaKit istenilen işlem için aygıtta yeterli yer olmadığını bildiriyor) Belki Disk İzlencesi'nden Bölüntüle seçip yapmam gerek dedim ama o da hata verdi hocam, tüm ekran fotoğraflarını ekte verdim.
MacDrive Disk Manager diye bir program varmış birde onunla formatlayayım dedim ancak
Mac OS Standart (HFS)
Mac OS Extended (HFS+)
Mac OS Extended (case-sensitive HFSX)
Olarak üç ayrı format türü var hangisini seçeceğimi bilemediğim için dokunmadım.
Birde, kurulum ekranındayken disk izlencesi açıkken ilgili sorunu araştırayım dedim telefondan bakıyorum o sırada bilgisayar uyku moduna mı giriyor ne yapıyorsa, ekran kararıyor ve ne yaparsam yapayım ekran açılmıyor. Bu sorunu daha sonradan mı çözmem gerekiyor yoksa flash belleğe bir şey mi yüklemem gerek acaba?
32 GB'lık flash bellek kullanıyorum hocam.
MacDrive Disk Manager diye bir program varmış birde onunla formatlayayım dedim ancak
Mac OS Standart (HFS)
Mac OS Extended (HFS+)
Mac OS Extended (case-sensitive HFSX)
Olarak üç ayrı format türü var hangisini seçeceğimi bilemediğim için dokunmadım.
Birde, kurulum ekranındayken disk izlencesi açıkken ilgili sorunu araştırayım dedim telefondan bakıyorum o sırada bilgisayar uyku moduna mı giriyor ne yapıyorsa, ekran kararıyor ve ne yaparsam yapayım ekran açılmıyor. Bu sorunu daha sonradan mı çözmem gerekiyor yoksa flash belleğe bir şey mi yüklemem gerek acaba?
32 GB'lık flash bellek kullanıyorum hocam.
Son düzenleyen: Moderatör: