Abra A7 v7.2 backup yaparken mavi ekran hatası

Alpercan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, telefonumu servise göndermek için yedek alırken mavi çeşitli sebeplerden mavi ekran hatası almaya başladım.
Yardımcı olabilir misiniz?
Cihaz Monster Abra A7 v7.2
Minidump dosyalarım: Minidump Technopat – Google Drive
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Samsung telefonunuzu taktığınızda ve veri aktarmaya başladığınızda mı hata almaya başladınız?

Yani öncesinde herhangi bir mavi ekran hatası yoktu?

Telefonun kendi kablosunu takıyorsunuz değil mi orijinal veri aktarma kablosu? USB şarj kablosu yani?

Hata kodları farklı farklı. Tahminim telefon sürücüsünde bir problem olması veya telefon sürücüsüyle sistemdeki üçüncü parti sürücülerin çakışması.

- Aygıt yöneticisini açıp telefonu bulun.
- Sağ tıklayıp "Cihazı kaldır" deyin.
- Telefonu sistemden sökün.
- PC'yi yeniden başlatın.
- Telefonu sisteme takın, sürücüyü tekrar yüklesin.

Ayrıca arka plandaki üçüncü parti uygulamaları kapatın.

Bir de bu şekilde deneyin.

Sadece Samsung telefonunuzu taktığınızda ve veri aktarmaya başladığınızda mı hata almaya başladınız?

Yani öncesinde herhangi bir mavi ekran hatası yoktu?

Telefonun kendi kablosunu takıyorsunuz değil mi orijinal veri aktarma kablosu? USB şarj kablosu yani?

Hata kodları farklı farklı. Tahminim telefon sürücüsünde bir problem olması veya telefon sürücüsüyle sistemdeki üçüncü parti sürücülerin çakışması.

- Aygıt yöneticisini açıp telefonu bulun.
- Sağ tıklayıp "Cihazı kaldır" deyin.
- Telefonu sistemden sökün.
- PC'yi yeniden başlatın.
- Telefonu sisteme takın, sürücüyü tekrar yüklesin.

Ayrıca arka plandaki üçüncü parti uygulamaları kapatın.

Bir de bu şekilde deneyin.
Merhaba, dediklerinizi denedim tekrar kurdu sürücüyü zaten smart switchte de tekrar kurma tuşu var. Saatlerdir uğraşıyorum 10 tane type c kablo ile denedim sorun devam ediyor maalesef.
Eskiden bu program kesinlikle boyle değildi yeni güncellemeler yüzünden bir sey bozuk ama bilmiyorum.
Farkli bir yedekleme programi kullanmak da istemiyorum guvenli klasor vs yedekleyemiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı